Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

A GySEV-Orsi cáfolja a posta támogatását

Berényi János és Török Zoltán, a GySEV-Orsi vezetői visszautasítják a hírt, hogy a posta pénzelte a csapatot. A GySEV-en kívül állami vállalat nem támogatja a klubot.
illusztráció
Sopronban a Postás és a jelenleg GySEV-Orsi néven szereplő Vasút hagyományosan nincsenek jóban. Az ellentétek régi keletűek és sokszor kibékít hetetlenek. Éppen ezért különösen érdekes, hogy a Magyar Posta Rt. két első osztályú soproni kosárlabdacsapatot támogatott (tegnapi számunkban idéztük a cég vezetőinek másutt tett, erre vonatkozó állítását). Tavaly ugyanis az Ászok és a SMAFC nem volt tagja az élvonalnak, ezért egyértelműnek tűnt, a nyilatkozat a GySEV-re utal. A zöld-sárgáknál felháborodással fogadták, miszerint a Magyar Posta Rt. is pénzelte a csapatot az elmúlt idényben.

Dr. Berényi János, a GySEV-Orsi első számú vezető je kifakadt a hír kapcsán:
– Képtelenség, valótlan állítás, semmiféle alapja sincs. Már egy korábbi nyilatkozatomban leszögeztem, a Magyar Postától sem közvetlenül, sem áttételesen nem kaptunk soha egyetlen fillért sem. Csütörtökön beszéltem dr. Szabó Pállal, a posta vezérigazgatójával, akit jól ismerek, ő sem tud ilyenről. Szerinte az újságíró annak idején félreértette a szavait. A bajnokcsapat pénzügyeit mindenkinél jobban ismeri Török Zoltán, a GySEV-Orsi ügy vezető igazgatója.

– Megdöbbenéssel olvastam Németh Emil nyilatkozatát, aki megítélésem szerint jobban tenné, ha a saját csapatával foglalkozna, ahelyett, hogy másokat próbál befeketíteni – mondja. – Kategorikusan cáfolom, hogy valaha is akár egyetlen fillért kaptunk volna a Magyar Posta Rt.-től vagy a Magyar Csapat Sportalapból. A GySEV Rt. a tavalyi évben összesen – beleértve a bajnoki prémiumot is – hatvanmillió forinttal támogat ta szakosztályunkat.
A szakosztálynak nincs olyan támogatója, akinek hirdetése ne szerepelne mérkőzéseinken. Áraink hivatalos katalógusunk alapján közismertek. A GySEV Rt.-n kívül nincs állami támogatója együttesünknek. Minden szponzori szerződésünk piaci alapon köttetett megállapodásokra épül. Több mint nyolcvan támogató nevében kikérem azt a gyanúsítgatást, amely a nálunk folyó marketing- és menedzsmenti munkát kívánja degradálni.

Németh Emil jobban tenné, ha a saját portáján seperne. Remélem, hogy dr. Szabó Pál, a Ma gyar Posta Rt. újonnan kinevezett vezérigazgatója maga fogja cáfolni ezt a nevetséges és minden alapot nélkülöző állítást. Dr. Szabó Pál tegnap nem jelentkezett szerkesztőségüknél, információnk szerint a Postás Dolgozóban tett nyilatkozatával kapcsolatban sem jelent meg helyesbítés. Papp Győző Csata: A Postás és a GySEV nem csak a pályán küzd egymással.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kötelező a továbbjutás

Könnyű ellenfelet kapott a Graboplast-ETO a Kupagyőztesek Európa Kupájában: a szerdai… Tovább olvasom