Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

A Győrszemere legyőzte a Lipótot

A megyei I. osztály tavalyi bajnoka 4-2-re nyert az egy éve még NB III-as Lipót ellen.
Megyei I. o. - tabella - részletek, nyilatkozatok

A Lipót a múlt heti veresége után a címvédő Győrszemerétől is kikapott. A Jánossomorja 4-2-re verte a Rajkát. Győrladaméron 10 gól esett, a végén a 6-4-es győzelemnek a vendég kajárpéciek örülhettek. A Tét 3-2-re verte a Fertőszentmiklóst: ez volt a tétiek első győzelme a szezonban. Az Öttevény 3-3-as döntetlent játszott Petőházán. A tabellát továbbra is az öttevényiek vezetik, előnyük már csak 1 pont a Győrszemere és a Lébény mögött. Utolsó helyen a Győrladamér áll, nekik csak 1 pontjuk van.

Megyei II. o. és megyei III. o. - eredmények, góllövőkEredmények folyamatos frissítésben a gymsfoci.hu oldalán >>

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. vonalkód 2011. szeptember 17. 13:01
  „Kiváncsi vagyok a Bezi meccs után mit mond a sínbohóc, mivel érdemeltük ki a gólokat, vagy egy nálunk gyengébb csapattal is megveret-e bennünk mint Szilban?”
 • 25. vonalkód 2011. szeptember 15. 17:30
  „Milyen jó nektek, csak a bírókat szidjátok, pedig edzők is vannak selejtek.

  Aki a csapat sikerét magának könyveli el vagy nem tud hozzátenni csapata játékához és nem tud edzést tartani azt máshogy nem is lehet nevezni.
  Az a legnagyobb baj, hogy az ilyen gyökér sinhuszár megtévesztő ígéretekkel, hazugságokkal befolyásolja a csapata tagjait és a vezetőséget, aki azért már ébredezik.”
 • 24. Sieber 2011. szeptember 13. 21:21
  „Tisztelt jewel! Igaza van, mert teljesen semlegesen nem lehet jelen esetben meccset nézni. Viszont arra, hogy nem hisz a semleges falusi turizmusban, rácáfolok, mert esetemben pont erről van szó! Nem inkognitóban és hovatartozás nélkül, és nem okoskodva, hangosan káromkodva.

  Tessék elvállalni az NB III-as tagságot és ott teljesíteni!”
 • 23. Frenky99 2011. szeptember 13. 17:44
  „Itt már a semmiről megy a vita! Én amondó vagyok, próbáljátok ki! Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy megmutassa milyen kiváló játékvezető vagy asszisztens lehet. Majd rájöttök, hogy amit gondoltok róluk az egy teljesen hamis kép.
  Sok szerencsét! :)”
 • 22. Tudós-2 2011. szeptember 13. 14:50
  „Írjál nyugodtan 20 métert mert nem voltam ott. Szerintem vigyed el az ügyet Bochumig mert a játékvezetői 3-as biztos el akarta csalni a meccset mert nem volt nekik mindegy hogy melyik csapat nyeri a mérkőzést és ők rúgtak 6-t a Ladamérnak, csak az a baj hogy 1. 3 fordulóba nem ők voltak ott és mégis kikapott a csapat. Te meg akárhova is mész biztos jövő héten is beírod ide (ahogy múlt héten is tetted) "újólag megpróbálta becserkészni a pályára az ETO-Bayern mérkőzés játékvezetői és asszisztensi tevékenységét ill. annak rendkívül negatív színvonalát!" szokás szánalmas szöveget csak nem érdekel senkit se.”
 • 21. Tudós-1 2011. szeptember 13. 13:42
  „Tudós-2-nek még mindig.
  Hiába próbálkozol, nincs igazad.
  HA AZ ASSZISZTENS VELEM EGYVONALBAN VAN - MINT AZ OMINÓZUS MÉRKŐZÉSEN - A FELEZŐTŐL KB. 15 M-RE, AKKOR MIKÉNT ÍTÉLT LEST A FELEZŐN ÉPPHOGY ÁTLÉPŐ CSATÁR KÁRÁRA?! És itt jön Frenky99 igaza, az asszisztens hibájára vonatkozóan.
  Én erről és a mérkőzésen több hasonló szituról beszéltem/beszélek.
  Mindenesetre most már az is kérdés számomra, hogy a Ladamér-Kajár mérkőzés jv.-i hármasa szándékosan tették azt amit vagy csak ennyit tudnak?!
  Bízom benne, hogy az utolső megállapításom az igaz!”
 • 20. borosta 2011. szeptember 13. 13:14
  „Sajnálom, hogy sokan a Győrszemerével vannak elfoglalva, hogy hogyan segítik a játékvezetők a csapatot pedig a tavalyi és a korábbi évek eredményeit (bajnokság negyedszer, Megyei Kupa, SportM kupa) nem hinném, hogy a sporik "fütyülték" nekik össze. Kívánom minden jelenleg irigykedő (szőlőszemezgető) embernek, hogy élje át életében egyszer ezeket a sikereket, DE UGYANANNYI MUNKÁVAL mint amennyit ezek a srácok tettek érte. Nem irigykedni kell hanem dolgozni, dolgozni ....”
 • 19. jewel 2011. szeptember 13. 12:34
  „Tisztelt Sieber! Azt csak Ön tudhatja, hogy valóban "semleges" nézőként látogat-e megyei I-es meccseket. Ez egy kicsit furcsa nekem, mert nem nagyon hiszem, hogy a "semleges" falusi futballturizmus olyan jellemző lenne...Ahhoz, hogy ilyen véleményt formáljon, rendszeresen kell meccsre járnia és ezek szerint többségében a Győrszemere meccseire. Mindezt érzelmi kötődés nélkül... Marad az inkognitó és a hovatartozás elrejtése. Valami azt súgja, hogy Ön is csak megkóstolta azt a bizonyos szőlőt...”
 • 18. Tudós-2 2011. szeptember 13. 11:16
  „Hanem vagy vonalba akkor meg milyen jogon formálsz véleményt valakinek a döntéséről és szidod egy nyilvános fórumon? Frenky99 leírta pontosan hogy miért nem tudod megállapítani a lest a véleményedet meg szerintem tartsd meg magadnak amíg nem veszed fel kamerával és látszik rajta az igazad vagy menj el asszisztensnek és akkor bebizonyíthatod is hogy mennyire értesz hozzá.”
 • 17. Tudós-1 2011. szeptember 13. 10:01
  „Tudós-2-nek!
  Azt gondolom, hogy nem nekem kell vonalban lennem, hanem az asszisztensnek. Az ominózus mérkőzésen az öltöző oldali asszisztens több esetben vagy le volt maradva 3-5 métert vagy előrébb volt mint az utolsó előtti védőjátékos. Mindenesetre sikerült neki látványosan rossz döntéseket hozni.
  De!
  Azt gondolom, hogy egy adott szitut akkor kommenteljen valaki, vagy mondjon véleményt róla, ha ott volt azon a mérkőzésen.
  Én azt vettem észre, hogy a kommentelők közül csak én voltam a Ladamér-Kajár mérkőzésen. Látatlanban pedig lehet okos valaki, de bölcs az nem!”
 • 16. Sieber 2011. szeptember 12. 22:27
  „Semleges nézőként látogatjuk a Megye I. osztályú mérkőzéseket, és az minden meccsen feltűnik, hogy a játékvezetők főszerepet szeretnének játszani. Sajnos az esetek 90%-ában sikerül is nekik. És ami szembetűnő hogy, szerintem jogtalanul támogatják Győrszemere csapatát. Ennyire vigyázni kell a veterán labdarúgóinkra? Az igaz, hogy a "sárgák" egy bajnoki meccsen többet esnek és üvöltenek fel fájdalmasan, mint az egész "megye egyes" mezőny egy hétvégi bajnoki forduló alkalmával. Vigyázzunk rájuk, Te is kedves turpiúrfi. :-)”
 • 15. Frenky99 2011. szeptember 12. 21:23
  „Szerintem a les állásról teljesen felesleges vitatkozni! Aki már 1 méterrel is előrébb vagy hátrébb van, nem fogja tudni megállapítani hogy valóban les volt e vagy sem, a nézők meg mire odanéznek eltelik 2-3 másodperc, egy lövés pillanata pedig 0,1 másodperc kb. amikor még nincs lesen az adott játékos, de a 0,7 másodpercben már igen.........
  Félre ne értsen senki, nem őket akarom védeni, de menjetek el játékvezetőnek, próbáljátok ki ahogy én is tettem.......azóta teljesen más szemmel nézem őket, és tudom mit miért ítélnek.”
 • 14. Tudós-2 2011. szeptember 12. 16:26
  „Tudós-1 te mi alapján ítéled meg a lesállást minden leshelyzetnél vonalban voltál? Nem voltam ott a mérkőzésen lehet hogy tényleg hibázott az asszisztens de akkor jövő héten állítsd magad mellé mert onnan ezek szerint mindet meg lehet ítélni jól.”
 • 13. Tudós-1 2011. szeptember 12. 15:13
  „Tisztelt kommentelők!
  Én egy mérkőzést láttam a hétvégén, s az ott látottak alapján írtam le a történéseket és véleményemet.
  Ezek szerint más pályákon is vannak, voltak játékvezetői baklövések, súlyos hibák, a szabályok félreértelmezése - sajnos!
  Természetesen vannak üde színfoltok is a játékvezetők és asszisztensek között. Ők miért nem hibáznak, miért nem befolyásolhatók?
  Azért, mert Ők szeretik a játékot, a labdarúgást és azt szolgálni akarják. Edzenek a mérkőzésekre és megpróbálják - több eredménnyel a mérkőzéseket levezetni, s észrevétlenek maradni. Ők is hibázhatnak, hibáznak is, de nem lelni fel náluk azt a pofátlan és tisztességtelen magatartást, amit egyesek elkövetnek.
  Kik ezek? Azon fiatalok, nemrég vizsgázottak, akiknek még céljaik vannak és tesznek is érte!
  Ezt meg kell látnia Dubraviczki elnöknek és a küldőnek is! Akik nem képesek és nem tudnak futni, a szabályok szellemében vezetni, azoktól el kell búcsúzni. Még mindig jobb az egy jó játékvezető, mint a kettő problémás!
  Meg kell újjulnia a játékvezetőknek, s csak olyanok kapjanak szerepet, akik méltóak rá - hozzáállásukkal, teljesítményükkel, alázatukkal stb.
  Amig ez nem történik meg, nem várható az elfogadottság a játékvezetők, asszisztensek felé. Aki belesz.rik a közösségbe, azt távolítsák el. Csak ez lehet a jővő!”
 • 12. hzoli_hvar 2011. szeptember 12. 14:39
  „Hédervár- Hegyeshalom: Nálunk a bíró egy centit nem tudott futni, sérülten vezette a meccset, ez is elgondolkodtató. Miért nem mondja le? 40 méterekről ítélt folyamatosan döntő szituációkban. Felháborító!!! Persze ilyenkor nincs ellenőr!! Persze csókosnak mindent szabad, csak ki ne essen egy fizetett hétvége!”
 • 11. muzso 2011. szeptember 12. 13:34
  „Ha el is jutnak, akkor sem lesz semmi. A Dubraviczki elnök úr egyértelműen ki fog állni a játékvezetők mellett (kicsit érthető módon, bár ezt elfogadni nehéz egy olyannak akinek pl a vasárnapi szórakozását teszi tönkre ez). Sokat foglakoznak a játékvezetőkkel mindenhol sokszor talán jogtalanul is, de be kell ismerni, hogy vannak olyanok is köztük akik teljesen alkalmatlanok a feladatra. Egy néző aki meg kimegy a meccsre megveszi a jegyet, hadd alkosson már véleményt, pláne egy olyan produkciért amiért a sporik pénzt is kapnak. A bírok pénzt keresnek ezzel és valamilyen szinten közszerepllést vállalnak. Sok esetben sajnos ha az egyik gárda szurkóli szidják, akkor annál inkább ellenük fújnak. Sajnos ez tény, nem holmi képzelődés. Vannak jó bírók is, volt olyan meccsünk, hogy egyik csapattársam megsérült, mert megrúgták, a bíró le sem fújta. A meccs után mondta neki a partjelző, hogy szabálytalan volt. A spori bejött az öltözőnkbe meccs után és elnézést kért, hogy nem látta. Csak megemlítem, hogy vannak olyanok is akik korrektek és felvállalják a tévedést.”
 • 10. Tudós-1 2011. szeptember 12. 12:50
  „Frenky99-nek, a szabálytudornak!
  Aki nincs ott egy rendezvényen, az ne kukorékoljon, plána ostobaságokat!
  Győrladaméron - én nem vagyok elfogult, mivel semmi közöm sem a ladaméri, sem a kajári együtteshez - katasztrófális hibák sorozatát mutatták be játékvezetés fedőnév alatt!
  A lesek megítélése mindkét, de főleg az öltöző felőli oldalon működő sporinak volt - nagy kihívás. Olyan kihívás, melyet nem tudott/tak megoldani. Nem is lehet, ha nem vonalban áll és esetenként a figyelmét a nézőkre tereli. Így lehetett az, hogy mindkét csapatot sulytó, téves lesállásokat ill. nemlesállásokat rosszul ítélt meg - mindkét félidőben. A játékvezető pedig nagyvonalúan elfogadta a rossz asszisztensi döntéseket. Az meg már hab a tortán, amikor a játékvezető a II. félidő első harmadától több súlyos szabálytalanságot "elnézett", nem mert állástfoglalni, félt a kiállítástól. Talán jobban, mint a vétkező játékos. A mérkőzésen legalább két játékos végigjátszhatta a mérkőzést a játékvezető jóvoltából.
  Talán eljutnak a zöngék Dubraviczki elnökhöz is.”
 • 9. Frenky99 2011. szeptember 12. 11:21
  „Szerintem minden néző és kritikus 100%-os tesztet írna a játékszabályokból, csak a játékvezetők hibáznának, mint mindig. De ezzel igazából nincs is semmi gond, ha valami nem úgy megy ahogy szeretnék egy dolog van kéznél, a játékvezető. A nagy "szakértőknek", köztük Virág elvtársnak is üldözési mániája van! És igen, turpiúrfinak van igaza, sajnos savanyú az a szőlő...... amúgy még annyi, hogy egyedül csak a a játékosokon múlik mennyit kell ténykednie egy jv-nek, nem ő szabálytalankodik, nem ő reklamál, ő csak azért van ott hogy a szabályoknak érvényt szerezzen! De ha ebben nem partnerek a játékosok, edzők, akkor ki a hibás.......?”
 • 8. Tudós-1 2011. szeptember 12. 11:01
  „Úgynéz ki, hogy nemcsak én láttam rossznak a sporik - játékvezető, asszisztensei - működését.
  Virág Attila: - Vállaltunk egy nyílt támadójátékot, amiből a szinte százszázalékos helyzetkihasználásával a Kajárpéc került ki győztesen. Amíg a játékvezetői keret ilyen asszisztens küldést biztosít, addig nem tudunk belenyugodni egy ilyen vereségbe. Gondolok itt a meg nem adott gólra, a téves lesállások megítélésére és a nyilvánvaló könyöklés elnézésére.
  Azaz Győrladaméron visszaköszönt az ETO-Bayern öregfiúk mérkőzés játékvezetői, asszisztensi teljesítménye!
  Rendet kellene vágni már közöttük. Sok az alkalmatlan, sok az érdekesen részrehajló, stb.”
 • 7. muzso 2011. szeptember 12. 09:13
  „turpiúrfi! Nem savanyú, semleges nézőként is néztem meccset Szemerén, ezek voltak a tények, persze lehet elvakultan "hajrát" kiabálni, csak vannak dolgok amiket be kellene ismerni! Amúgy ez az én véleményem volt és nem akarok vitatkozni, de más is látta így ezek szerint!
  De kívánom Szemerének h nyerje meg a megyeit és akkor lehet bizonyítani nb III. ba (csak sajnos azt nem fogja vállani)! Egy ilyen kvalitású csapatnak ott lenne a helye...”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fradiverés Győrben: Audi ETO-FTC 37-20

Elmaradt a várt nagy csata az Audi ETO és az FTC között a női bajnokság második fordulójában. Tovább olvasom