Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

A Győrhő a győri férfi kézilabdacsapat új szponzora

A Győrhő lett a Győri ETO FKC névadó szponzora, vagyis a jövőben Győrhő-ETO néven szerepel a Budapest Bank Kézilabdaligában a csapat.
A megállapodás egy évre szól, de sikeres együttműködés esetén nem elképzelhetetlen a hosszabbítás.

A tavaly nagy nyereséget produkáló cég több mint tízmillió forinttal támogatja az együttest, melynek célja az idei szezonban, hogy bentmaradjon az élvonalban.

Olvasóink írták

 • 6. matyi53 2008. február 02. 16:29
  „szabi! Neked fogalmad sincs mi az a közpénz. Egy gazdasági társaság pénze nem az.
  józsi! Egy csütörtöki ujságcikk szerint (KISALFÖLD) ez a Borkai által 10 eer Ft-ért megigért fűtéskorszerüsítés csupán 320 ezer forintba került annál a 170 lakásnál akik valahogy (?) bele kerültek ebbe a körbe. Szóval borkai is becsapta (hazudott) a választóinak? Mi van itt?”
 • 5. józsi 2008. február 02. 05:42
  „Igaza van Szabinak, egy önkormányzati cégnek nem sportot kellene támogatni! Az a baj, hogy itt mindenkit támogatnak, csak aki rendesen befizeti adóját, mert gyárban dolgozik ( tehát lefogják tőle), ők vannak nagy ívben leszarva! Borkait, Szíjjártót és a többit nem igen érdeklik a lakótelepeken élők! Borkai úr választási ígéretében a 10 ezer forintos fűtéskorszerűsítés mikor kezdődi?”
 • 4. szabi 2008. február 01. 16:11
  „Csakhogy az önkormányaztnak, ha már egy cége nyereseéget termel, először a kötelezően ellátandó feladatokra kellene fordítania a pénzt. Amikor a roszz utak miatt, a tanárok elbocsátása miatt, az iskolabezárások miatt stb. háborogtok, akkor gondoljatok arra, hogy a közpénz néhány kézilabdáshoz kerül, sőt leginkább arra kellett, hogy a tartozásokat rendezze Szijjártó elnök úr. Aztán másodszor nézzük meg, hányan is kíváncsaik Győrben a férfi kézilabdára.”
 • 3. matyi53 2008. február 01. 08:48
  „Attila! Ha jól emlékezem a GYŐRHŐ nyeresége nem a te táévfűtésért befizetett pénzedből van, hanem az erőműve által megtermelt villany árából. Ha jól emlékezem akkor ebből nem csak a sport hanem a te számlád is támogatva van, ezért olyan olcsó - az országban a legolcsóbb - a győri távfűtés. LAc-nak igaza van, az ÉGÁZ-DÉGÁZ is szponzorál sportot, belettet sok mindent amit a gáz árából finanszíroz.
  Panellakó. Ne siránkozz, hanem ahogy a tegnapi újság is írja koirszerüsíts mert az elmúlt 30-40 éveb nem tettél semmit csak vártad a sült galambot és hülyeségeket beszélsz.”
 • 2. LAc 2008. február 01. 00:11
  „NEm úgy van az... A szolgáltatásnak van egy ára, azt kell kifizetni. Annyi amennyi. Ebben nagyon sok ember munkájánnak az értéke benen van, s te csak egy kis részét fizeted. És a sportra áldozni kell. Érted is, vagy a gyermekedért.
  A másik pedig, hogy ha ez szimpatikusabb, egy családi ház kifűtése is pénzbe kerül, ugyanúgy, mint neked. Még többe is, ha mindent beleveszünk. S bizony egy családi ház fenntartása is többe kerül, mint egy panelé. Nos, így ha mindketten egy helyen dolgozunk, akkor te még mindig jobban jártál! És már a sport is támogatva van.

  Hm? :)”
 • 1. Attila 2008. január 31. 19:34
  „Nem az kéne hogy Győrhő....Hanem hogy Panellakók fizetik ETO FKC. Rekordnyereség, el is hiszem, mert amilyen a fűtés, hát nem csoda a rekordnyereség. Éjjelre lekapcsolva, (pedig azt is fizetjük) a szezon előtt és után horror árért langyos. Ideje lenne átgondolni a szezon fogalmát. Ez van, ebből van a rekordnyereség, akik fizetik, annak meg rekordveszteség.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eddig minden a tervek szerint

Labdarúgás - Amit eddig szerettünk volna, azt el is végeztük. Így foglalta össze Egervári Sándor… Tovább olvasom