Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

A foci és a család a kapocs

Vincze Ottó a program nagykövete, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával újabb harmincmillió forintos pályázatot hirdet az E.ON Hungária Zrt. a Családi Foci Program keretében.

A pályázat ezúttal a családok közös időtöltésére helyezi a hangsúlyt és olyan sportkluboknak kíván támogatást nyújtani, amelyek teret adnak a Családi Foci Programnak.

Az elmúlt évben indult el a fociutánpótlás támogatásával az E.ON Családi Foci Programja, amely során pályázati úton 30 millió forint értékű sportszercsomagot osztottak ki több mint 720 iskolának. Idén az E.ON dolgozói pályázhattak sportszercsomagokra, a most induló külső pályázaton pedig utánpótlás-neveléssel foglalkozó futballklubok, egyesületek és szakosztályok Családi Foci Program indítására adhatják be pályaműveiket. Ez utóbbiaknál minden olyan újszerű program, terv szóba jöhet, amely népszerűsíti a futballt a családok körében. Lehet ez hétvégi fociprogramok szervezése, „családi szektor" létrehozása valamelyik labdarúgó-rangadó alkalmával, vagy akár kedvezményes focijegyek és bérletek kiosztása.
„Nagy örömmel fogadtam el a felkérést. Jó érzés egy olyan hosszú távú program nagykövetének lenni, amely a család egészét bevonja a foci világába és egyben jót tesz a futball hazai megítélésének is" – nyilatkozta Vincze Ottó labdarúgó, a Családi Foci Program nagykövete, aki szakértőként is segíti a pályázatot.

A futballkluboknak, egyesületeknek és szakosztályoknak kiírt pályázatra a vállalatcsoport június 22-ig várja a pályaműveket. Jelentkezés és további információ: www.eon.hu. A pályaművek megvalósulása után ősszel újabb pályázati kör várható.

Olvasóink írták

 • 10. IV.Béla 2010. június 20. 18:27
  „Tudod, gólkirály, olyan nonszensz dolog Ottót és a családot egy lapon emlegetni, mint téged és az intelligenciát. Te nyugodtan beszélhetsz itt szintekről, csak ez kevés marhára, főleg egy olyan embertől, aki nem lát az orránál tovább. Persze lehet, hogy azt az orrot nem is lehet látni, mert éppen a pulykázás közben más területeken szaglászik. ;)”
 • 9. artie75 2010. június 19. 19:05
  „gólkirály, látom, téged nem zavar az a tény, hogy a gyerekei anyját elhagyta Görbiczért.

  Nincs ezzel semmi baj, más is csinált már ilyet.

  De nem biztos, hogy ezek után a családot kellene reklámozni vele.”
 • 8. gólkirály 2010. június 19. 14:42
  „Spitfire : Vajon téged miért nem hívnak a televízióba? Még a zsebtévébe sem...
  IV. Béla: Egyértelmű, elismerem, te egy más szintet képviselsz...”
 • 7. IV.Béla 2010. június 19. 00:15
  „Látom a futsalosoknak is van aktuális csapat-fajvédőjük; ami a kosarasoknál -.-, az itt gólkirály. Csak tudnám, hogy miért nem lehet elismerni tök egyértelmű dolgokat..”
 • 6. Spitfire 2010. június 18. 21:23
  „én meg 5 nyelven beszélek, sőt jól beszélem az anyanyelvem (magyar) is, nem úgy mint ő - lásd TV2 BL közvetítések... ööö izé ööö...”
 • 5. gólkirály 2010. június 18. 19:35
  „Ottónak két diplomája van, három nyelven beszél, s egy gyermeke van, akit imád, s rengeteget van vele. Persze, akik soha semmit nem értek el, azokat irritál mások sikere...”
 • 4. Igazamvan 2010. június 18. 18:52
  „Vki szólhatna az eon-nak, hogy ottó elhagyta a gyerekeit egy 8 általánost végzett közismert lotyóért.

  ja és ezt ebben az országban nagyságrendileg mindenki tudja...”
 • 3. Spitfire 2010. június 18. 16:25
  „Vincze O. szakértő??? miben? van egyátalán érettségije?”
 • 2. IV.Béla 2010. június 18. 14:40
  „Ottó és a család. :D:D:D Az évszázad vicce. :D:D:D”
 • 1. artie75 2010. június 18. 11:53
  „Á, hát akkor már tudjuk, hogy hova tűnt a kézilabdacsapatnak eddig adott pénz!

  Egyébként meg Ottóval _családi_ rendezvényt reklámozni.. Nagy marketingfogás.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három félidő, három gól

Lejátszotta első edzőmeccsét az NBI rajtjára, és az UEFA Kupa küzdelmeire készülő Győri ETO FC: A… Tovább olvasom