Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

A felkészülés közepén

Félidejénél jár a Győr-Szol-Széchenyi ESE NB I/B-s férficsapatának a felkészülése, s Kozma Tamás tanítványai pénteken és szombaton a győri egyetemi csarnokban a Fémker-kupán lemérhetik, hol is tartanak.
Az első napon 19 órakor a győriek a SMAFC-NYME együttesét fogadják, majd 21 órakor a Veszprém és a Honvéd csap össze. Szombaton 10 órakor a két vesztes a harmadik, 12 órától a két győztes az első helyért játszik. Ma még egy U18-as felkészülési meccs is lesz: 17 órakor a győriek korosztályos gárdája a Soproni SI együttesével mérkőzik.

Ami az eddig felkészülést illeti, Kozma Tamás szakmai igazgató elmondta: jó úton járnak, a klub egyre szélesebb bázison nyugszik, s ezt jó látni.
„Szerencsére nem egy-két emberen múlik a sikeresség, tizennyolc játékos áll a rendelkezésünkre. A hétvégi torna rávilágíthat a hibákra, azt szoktam mondani, ilyenkor egy rossz meccs is többet ér, mint egy jó edzés" – fogalmazott a szakvezető.

Sági Géza, a főtámogató Győr-Szol elnök-vezérigazgatója elmondta: harmadik éve támogatják a klubot, s eddig mindig sikerült feljebb lépni. Olyan csapat jött össze, melynek meccseire érdemes kilátogatni, s reméli, a fejlődés a mostani szezonban is érezhető lesz.
Ami a célokat illeti, az 5–8. hely lehet a reális elvárás a csapattal szemben. Idén a másodosztályban kétszer tíz csapat szerepel, más lesz a lebonyolítás, s ez más kihívás elé is állítja a csapatokat.

A Győr-Szol-SZESE új játékosai: Tóth Olivér, Halász Tamás, Daru Gábor, Erdész Dávid, Káli Szabolcs, Péterfai Richárd és Drevenka Dávid. A felnőtt erőnléti edző Katona Zsolt, az utánpótlás-szakágvezető pedig Németh István lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Svájcban neki kolompoltak

A hobbi nyolc év alatt szenvedélyévé vált. Magyar Szilárd 2004-ben belekóstolt a terepjárós… Tovább olvasom