Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

A Csornát nem tudta meglepni a Nyúl

M I: az élen a helyzet változatlan. M II: kilencet lőtt a Szany a Nagycenknek. M III: nem bírt egymással a Halászi és a Kimle.
Összefoglalók, nyilatkozatok 
Duna Takarék Megyei I. osztály
9. forduló.


Lébény–DAC 1912 2–3 (2–2)
Lébény, 250 néző. V.: dr. Szabó A.

Lébény: Szabados – Hécz, Kopf, Sallai, Karácsony (Élő), Nagy Sz., Czeitler, Nagy R., Szabó P., Nemes, Horváth G. Technikai vezető: Császár Béla.

DAC: Kiss A. – Bugár, Korsós Gy., Németh B., Horváth R., Tóth D., Baán, Vados (Kovács L.), Kurucz, Glázer, Hécz (Józsa). Edző: Korsós György.

Gsz.: Czeitler, Horváth G., ill. Tóth D., Glázer, Baán. Kiállítva: Kopf, ill. Németh B.

A mérkőzés előtt a hazaiak az elmúlt fordulókban mutatott jobb teljesítményre alapozva a győzelemben bíztak, míg a vendégek új szakvezetője, Korsós György egy szoros eredmény elérésében reménykedett. Az 5. percben gyors vendéggóllal kezdődött a mérkőzés: Tóth D. a hazaiak térfelének közepéről lövésre szánta el magát és a nem túl erősen meglőtt labdát a hazaiak hálóőre a saját kapujába ütötte. 0–1. 20. p: Egy előrevágott labda átszállt a hazai védők fölött, amely Glázer elé került, aki a kimozduló kapus mellett a bal sarokba gurított. 0–2. 26. p: Czeitler kapott jó labdát középen, egy csellel lefordult a védőjéről és kilőtte a jobb sarkot. 1–2. 28. p: Nagy R. adott jó labdát Horváth G. elé, aki egy csel után a bal sarokba gurított. 2–2. 45. p: Czeitler lövése után a kapufán csattant a labda. 50. p: Németh Bélát a második sárga lapja után kiállította a játékvezető. 71 p: Glázer lépett ki a védők közül, Kopf lerántotta, amiért a játékvezető 11-est ítélt, a védőt pedig kiállította. Horváth R. büntetőjét azonban Szabados gyors vetődéssel hárította. 88. p: Több elhibázott hazai helyzet után a lébényi kapu előtt pattogó labdát Baán lőtte a hálóba. 2–3.
A mérkőzés első 20 percében a vendégek jó játékkal kétgólos előnybe kerültek, majd a nagyobb sebességre kapcsoló hazaiak egyenlítettek és utána több gólhelyzetet is kihagytak. A második játékrészt szinte végigtámadták a lébényiek és gólhelyzetek egész sorát hibázták el, míg a vendégek kontratámadásai sok gondot okoztak a hazaiaknak, amelyek egyikéből végül a győztes gólt is megszerezték.

Jók: Hécz, Horváth G., ill. Glázer, Baán.

Császár Béla: – A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, így a jól kontrázó vendégek megérdemelten nyertek.

Korsós György: – Nyílt mérkőzésen bármelyik csapat nyerhetett volna, a szerencse azonban ezen a napon mellénk állt.
Steininger Imre


Csorna–Loland-Nyúl 2–1 (2–0)
Csorna, 150 néző. V.: Kalocsa.

Csorna: Lőre – Szabó A., Csonka, Tóth D., Nagy Sz., Varga L., Kiss M. (Fehér), Varga T., Lajtos, Kiss A. (Gál), Vörös Torma. Edző: Varga Péter.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó, Gayer, Németh G., Kapa Martin, Varga II P., (Kiss Z.), Kószás, Varga Zs., Csorvásy (Forrás), Cserháti (Kustyán), Rigó. Edző: Horváth Dénes.

Gsz.: Varga L., Lajtos, ill. Rigó. Kiállítva: Németh G.

A Csorna – különösen az első félidőben – helyenként tetszetősen játszva megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Jók: Varga L., Lajtos, Vörös Torma, Kiss M., ill. Varga I P., Gayer, Kószás, Forrás.

Varga Péter: – Az első félidő nagy iramú és élvezetes játékot hozott, melyben jól és hatékonyan futballoztunk. A hibánk miatt azonban majdnem feltámasztottuk a kulturált futballt játszó ellenfelünket, de összességében megérdemelten és magabiztosan nyertünk.

Horváth Dénes: – Tíz emberrel ez volt a maximum a tavasszal még két osztállyal feljebb játszó Csorna otthohában.

Kapuvár–Jánossomorja 0–2 (0–0)
Kapuvár, 150 néző. V.: Juhász B.

Kapuvár: Tüske – Horváth Á. (Markó), Licskai L., Somogyi, Mentes, Ősze (Szabadi), Bársony, Horváth A., Mátics (Sipőcz L.), Varga B., Müller. Edző: Bencsics Tamás.

Jánossomorja: Bári – Szalai Zs., Cseri L., Fuhrmann, Kompis (Sebők), Gaál M., Salamon, Cseri G., Szalka (Pethő), Szabados M. (Tóth K.), Hegedűs. Edző: Zalka Péter.

Gsz.: Sebők, Hegedűs.

A kiegyenlített első félidőt követően a második játékrészben nyújtott teljesítménye alapján akár nagyobb különbséggel is győzhetett volna a vendégcsapat, amely megérdemelten vitte el a három pontot.
Jók: Tüske, Mentes, ill. Sebők, Hegedűs, Salamon, Gaál, Fuhrmann.

Bencsics Tamás: – Gratulálok a Jánossomorjának.

Zalka Péter: – Végig nagy mezőnyfölényben játszottunk, amely a második félidőben sok gólhelyzetben és gólokban mutatkozott meg.

Koroncó–I. G. Gasket-Rajka 2–4 (1–4)
Koroncó, 150 néző. V.: Ábrahám.

Koroncó: Simon – Závori, Bodó, Hegyi, Kovács Z., Török, Hegedűs, Mészáros P. (Magyaróvári), Dombi, Dávid, Sütöri (Menyhárt). Edző: Makkos Tamás.

Rajka: Csiffáry – Mórocz (Rehorka), Baják, Schmatovich, Molnár, Darázs, Derdák, Danovsky (Máté), Diviak, Régely, Novak (Matuska). Edző: Cerovsky Péter.

Gsz.: Dombi, Dávid, ill. Danovsky (2), Régely (2). Kiállítva: Török.

A hazaiak egy félidőnyi előnyt adtak ellenfelüknek, így bár a második játékrészben hiába játszottak emberhátrányban is egy kapura, csak a szépítésre futotta az erejükből.

Jók: Hegyi, Magyaróvári, Dávid, ill. Baják, Darázs, Danovsky, Régely.

Makkos Tamás: – Az első félidő gyermeteg hibái döntötték el a mérkőzést. Amikor a lelki teher lekerült a játékosokról, lefociztuk az ellenfelet, de ez már későn volt.

Cerovsky Péter: – Gratulálok a csapat első félidei játékához. Nagyon jól kontráztunk, ezekből sikerült eldönteni a mérkőzést. A kiállítás után nagyon nyomott az ellenfél, de sikerült a megszerzett előnyünket megtartani.

Lipót-Pékség–Beled 4–0 (1–0)
Lipót, 200 néző. V.: Görög M.

Lipót: Endrődy B. – Bella (Takács P.), Litresics, Ásványi, Kiss Á., Vojnisek (Endrődy I.), Tóth N., Németh B., Sütöri (Burkus), Magyar, Kalmár. Edző: Tiba Zoltán.

Beled: Petrovics – Torma, Póczik, Molnár Z., Varga T., Horváth I., Balassa, Bödecs B. Kiss D. (Giczi), Németh R., Bödecs D. (Pinczés). Edző: Kovács Béla.

Gsz.: Kalmár (2), Kiss Á., Sütöri. Kiállítva: Németh R.

A minden poszton jobb játékosokból álló lipóti csapat szervezett játékával ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a helyenként jól játszó Beleddel szemben.

Jók: Litresics, Sütöri, Kalmár, ill. Bödecs B., Balassa, Torma.

Tiba Zoltán: – Megérdemelt győzelmet arattunk.

Kovács Béla: – Sajnos nem tudtuk megismételni a múlt heti játékunkat. Úgy érzem, hogy kettő-nulla után a lipótiak tizenketten voltak a pályán...

Öttevény–WHB-Ménfőcsanak 2–0 (1–0)
Öttevény, 100 néző. V.: Móri T.

Öttevény: Kollár – Wágenhoffer G., Bella, Molnár N., Virág, Keszthelyi, Nagy L., Király N. (Ördög), Molnár B., Vígh (Wágenhoffer Sz.), Ocskai (Rácz R.). Edző: Ördög József.

Ménfőcsanak: Kormos – Mészáros Zs., Bognár Á. (Kürti), Kun, Kövecses, Anduska (Tóth Sz.), Visy (Zách), Segovits, Gajdos, Polyák, Korsós A. Edző: Mayer János.

Gsz.: Ocskai, Wágenhoffer Sz.

Az Öttevény óriási akarattal és lelkesedéssel játszotta végig a mérkőzést. A jó és masszív csapatjátékának köszönhetően megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Jók: mindenki, ill. senki.

Ördög József: – A héten elvégzett edzésmunkát látva teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a megyei bajnokság egyik meghatározó csapata ellen.
Mayer János: – Volt egy álom, amely hamar szertefoszlott. Köszönöm mindenkinek, aki bízott bennem, de most egy új álom jön.

Gönyű–HG Logistic-Győrszemere 1–4 (0–1)
Gönyű, 150 néző. V.: Péter G.

Gönyű: Kolozsvári – Böcz B. (Zvezdovics), Wittner (Bogdán), Molnár T., Varga Cs., Kugler, Varga G., Pankovics, Romos, Mikli, Csákvári (Rigó). Edző: Botos Antal.

Győrszemere: Takács N. – Töltősi, Baracskai (Puglits), Fajkusz, Szabó Cs. (Máj), Pápai, Germán, Kalcsó (Schauer), Lappints, Horváth B., Nemes. Edző: Germán Ferenc.

Gsz.: Bogdán, ill. Töltősi (2), Nemes, Lappints.

A mérkőzés elejétől irányították a játékot a vendégek. A hazaiak egy félidőn át jól tartották magukat, utána azonban kiütközött a két csapat közötti tudáskülönbség.

Jók: Molnár T., Kugler, Kolozsvári, ill. Töltősi, Lappints, Baracskai.

Botos Antal: – Kulturált, jól játszó ellenféllel szemben tisztességesen helytálltunk.

Germán Ferenc: – Magabiztos győzelmet arattunk a szimpatikusan játszó hazai csapat ellen. Sok sikert kívánok nekik.

Bősárkány–Petőháza 2–3 (1–1)
Bősárkány, 200 néző. V.: Mogyorósi A.

Bősárkány: Németh I. – Buti, Farkas G., Szabó A., Baán, Fekete Z. (Rácz A.), Major, Soós (Rácz P.), Török, Nagy Á., Horváth R. Edző: Kovács Róbert.

Petőháza: Bognár D. – Dominek, Dancsok, Kander, Hadarics, Nagy K., Böcskör, Kovács Galavics M. (Szabó Z.), Szabó D., Farkas Cs., Horváth D. (Bognár G.). Edző: Takács Csaba.

Gsz.: Horváth R., Nagy Á., ill. Dominek, Bognár G., Böcskör.
Az első tizenöt perc kiegyenlített játéka után a hazai együttes több ziccert is elhibázott. Az utolsó negyedórában a vendégcsapat két gólszerzési lehetőségét kihasználva végül – nagy szerencsével – megszerezte a három pontot.

Jók: Nagy Á., Major, Török, ill. Dancsok, Kander, Hadarics.

Kovács Róbert: – Egy agyonnyert mérkőzést sikerült elveszítenünk. A jó játékért nem adnak három pontot. Gratulálok a Petőházának.

Takács Csaba: – Mérkőzés jelentős részében jobban játszott a hazai csapat, de az utolsó negyedórában sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Fontos három pontot szereztünk.


Eredmények, góllövők

Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport
9. forduló.
2013. 10. 13.,vasárnap
Győrszentiván-Pannonhalma 0-4
Pér-Kajárpéc 1-3
Abda-Kóny 3-0
Győrújfalu-Győrújbarát 3-2
Táp-Rábaszentandrás 2-3
Tét-Bácsa 2-5
Töltéstava-Rábapordány 1-6
Bajcs-Egyed 5-2.

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport
9. forduló.
2013. 10. 13., vasárnap
Enese-Püski 1-0
Ásványráró-Hédervár 0-2
Kunsziget-Mosonszolnok 0-2
Dunakiliti-Győrzámoly 3-3
Győrsövényház-Hegyeshalom 5-1
Bezenye-Börcs 3-1
Dunaszeg-Máriakálnok 5-0
Károlyháza-Mosonszentmiklós 2-1.

Megyei II. o. Soproni csoport
9. forduló.
2013. 10. 13., vasárnap
Lövő-Mihályi 3-2
Szany-Nagycenk 9-0
Osli-Újkér 3-4
Répcementi-Iván 4-1
Fertőendréd-Veszkény 2-3
Egyházasfalu-Hegykő 0-2
Fertőszentmiklós-Vitnyéd 3-0
Babót-Rábakecöl 4-0.


Eredmények, góllövők
Megyei III. o. Pálya Vasút Győr Kelet
9. forduló.
2013. 10. 12., szombat
DAC II-Pázmándfalu 2-1
Győri AC-Nyalka 2-1.
2013. 10. 13., vasárnap
Veszprémvarsány-Bakonyszentlászló 3-0
Écs-Győrság 5-1
Mindszentpuszta-Nagyszentjános 2-4
Bakonyszentkirály-Vámosszabadi 10-0
Győrasszonyfa-Tarjánpuszta-Győrszentiván II 6-0
Bőny-Mezőörs 2-2.

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr Nyugat
9. forduló.
2013. 10. 13., vasárnap
Csikvánd-Rábacsécsény 4-1
Szerecseny-Rábapatona 2-1
Gyömöre-Ikrény 6-4
Gyarmat-Koroncó II 1-0
Felpéc-Nádorváros 2-0
Tényő-Rábaszentmihály 1-0.
Sokorópátka-Abda II. – később rendezik

Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport
9. forduló.
2013. 10. 12., szombat
MITE-Várbalog 5-3.
2013. 10. 13., vasárnap
Győrladamér-Levél 2-1
Mecsér-Hotel Lajta Park 2-3
Dunasziget-Darnózseli 2-6
Halászi-Kimle 3-3
Mosonudvar-Dunaszentpál 0-1
Rajka II-Újrónafő 5-2.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport
9. forduló.
2013. 10. 12., szombat
Magyarkeresztúr-Farád 0-5
2013. 10. 13., vasárnap
Barbacs-Rábacsanak 0-1
Jobaháza-Szil 1-3
Bodonhely-Rábatamási 0-2
Kisfalud-Markotabödöge 3-6
Bágyogszovát-Bezi 8-0
Csapod-Himod 1-3
Vág-Szilsárkány-Pásztori 2-3.

Megyei III. o. Soproni "A" csoport
9. forduló.
2013. 10. 13., vasárnap
Kópháza-Sopronkövesd 5-2
Pereszteg-Sopronhorpács 2-2
Agyagosszergény-Répcevis 5-0
Fertőd-Ágfalva 6-2.

Megyei III. osztály Soproni "B" csoport
9. forduló.
2013. 10. 13., vasárnap
Zsira-Und 1-3
Fertőrákos-Balf 2-3
Nagylózs-SFAC 2-2
Harka-Sarród 7-1.

Olvasóink írták

  • 2. espace72 2013. október 14. 09:38
    „A Kópháza-Sopronkövesd meccs vezetése kritikán aluli! Sajnos nem a játékról, hanem a bíróról szólt a 90 perc! Szégyen!”
  • 1. Bumer 2013. október 13. 19:51
    „"Fertőd-Ágfalva 2-2."
    EZ A MECCS 6-2-ES HAZAI GYŐZELEMMEL ZÁRULT. EZT MEGINT ELRONTOTTÁK A "SZERKESZTŐK"!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Japán Nagydíj - Vettel győzött, de még nem világbajnok

A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel nyerte meg vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjat, de Alonsónak még van matematikai esélye utolérni őt. Tovább olvasom