Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

„ Az egész csapat rosszul játszott

Békéscsabán szégyenteljes vereséget szenvedett az ETO. Kiprich József is keresi a magyarázatot a vereségre. Győzelemmel akarnak búcsúzni az idénytől. Elkelne az erősítés.

A hétvégén megalázó vereséget szenvedett Békéscsabán a Győri ETO FC. Amióta Kiprich József a vezetőedző, háromszor győzött, kétszer döntetlent ért el, ötször pedig vereséget szenvedett az együttes. A vereségek ellenére a mutatott játékkal eddig viszonylag kevés gond akadt, a szombati mérkőzés azonban egészen más volt, mint az eddigi kudarcok bármelyike.

A Videoton elleni összecsapáson sem játszott már jól a csapat, a lila-fehérek ellen pedig szinte értékelhetetlen produkciót mutattak be Miriutáék. Az eddigi leggyengébb játékkal maradt alul az ETO és valljuk be, nemcsak a három pont, de úgy tűnik, hogy a bajnokság elején kitűzött cél, a felsőházba kerülés esélye is szertefoszlott a kilencven perc során. Nem meglepő, hogy sokan már Kiprich József búcsújáról is beszélnek.

– Lassan a kiesés ellen küzd az ETO. Mi történt a Békéscsaba elleni mérkőzésen? – kérdeztük Kiprich Józsefet.

– Magam sem tudom a választ – kezdte a vezetőedző. – Borzasztóan játszottunk, ilyen rossz teljesítményt még nem nyújtottak a labdarúgóim, amióta én irányítom őket. Agresszívan futballozott a Békéscsaba, de egyelőre nem találok magyarázatot a gyenge játékunkra. Sajnos nemcsak egy-két futballista, hanem szinte az egész csapat rosszul, összevissza futballozott ezen a találkozón.

– Távol álljon tőlünk, hogy felmentsük a játékosokat, de úgy hallani, hónapok óta nem kapnak fizetést, sőt, több esetben is megbüntették őket. Ezek nem befolyásolják a teljesítményüket?

– Nem fordult elő, hogy nem kaptak fizetést a labdarúgók. Volt büntetés és történt sok minden más, de szerintem e mögé nem szabad és felesleges is elbújni. Úgy éreztem, hogy most is nyerni szerettek volna a játékosaim.

– Nicsenko nem szerepelt az együttesben. Ez kapcsolatban volt azzal, hogy a múlt héten dulakodássá fajult Aranitovaccsal való vitája?

– Nincs összefüggésben az esettel. Mivel egy csatárral léptünk pályára, most Bajevszkinek szavaztam bizalmat. Úgy gondoltam, ő jobb teljesítményt fog nyújtani.

– Nagyszerű eredményeket produkáltak, amikor átvette a csapat irányítását. A visszaesést követően felerősödtek azok a hangok, amelyek a búcsúját emlegetik.

– Jó volt a kezdet, de aztán jöttek az egy-nullás vereségek, amelyek megfogták az együttest. Alapvetően nem vagyok híve a mostani taktikai felállásnak, de nem akartam belenyúlni a megszokott három-öt-kettes rendszerbe. Valószínű erősíteni kell a játékosállományt is, egy-két labdarúgóra szükség lenne. Sem én, sem a csapat nem adjuk fel, készülünk, hogy a szezon utolsó hazai mérkőzésén jó játékkal búcsúzzunk a közönségtől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszerzett kvalifikációk

Mindössze két és fél kilóval maradt el az országos csúcsától a kisbéri Varga Viktória a vancouveri… Tovább olvasom