Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Zokniban állt az idős néni az úton Sopron és Sopronkőhida között

A zavart viselkedésű nőt a rendőrök vitték haza, fia várta otthon.

A Soproni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai hétfőn 5 órakor Sopron és Sopronkőhida közötti útszakaszon észleltek egy gyalog közlekedő idős nénit.

Az asszony sötét ruhában az út közepén sétált, mikor ellenőrizték a rendőrök. A zavart viselkedésű nő egyik lábán egy vékony talpú cipő, a másikon csak egy zokni volt. A járőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt, személyazonosságát igazolni nem tudta, ezért kabátját átvizsgálták, melynek zsebében egy papírdarabot találtak, amin egy utca neve, házszám szerepelt. A rendőrök a térben és időben tájékozódni nem tudó hölgyet a szolgálati gépjárműbe ültették és a soproni címre vitték, ahol fia várta. A lakcímre időközben a mentőszolgálat munkatársai is megérkeztek, akik a lehűlt testű, 69 éves soproni lakost kórházba szállították - olvasható a rendőrségi tájékoztatóban.

Szintén a soproni járőrök találtak rá arra a fiatalkorúra, akinek eltűnéséről édesapja tett bejelentést. Az aggódó szülő kedden 21 órakor értesítette a hatóságot, hogy gyermeke nem ért haza az iskolából. Az egyenruhások a megadott személyleírás alapján Sopron területén kutatásba kezdtek és 22 órakor a pályaudvar várótermében igazoltatták a 15 éves keresett fiatalembert. A rendőrök a csellengőt a szolgálati gépjárművel otthonába vitték és törvényes képviselőjének átadták.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már dolgoznak - Gyorsforgalmi helyett főút épül a határig

Felsőpulya és Kőszeg között, az ausztriai szakaszon elkezdődött az útépítés. A meghosszabbításra… Tovább olvasom