Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

Waltert támogatja az MSZP

Az MSZP soproni szervezetének elnöksége szerdán megnevezte az általa támogatott polgámester-jelöltet.
– Az elnökség áttekintette a polgármester-jelöltek programjait, életútjukat, a város érdekében kifejtett tevékenységüket, ezeket a szempontokat értékelve hoztuk meg döntésünket – mondta Kránitz László, a helyi szervezet elnöke.

– Fodor Tamás állandó pereskedéseivel és jellegtelen vezetési stílusával károkat okozott a városnak, Nagy Tamás a város érdekében kifejtett tevékenysége nem érzékelhető, és határozottan elutasítjuk szélsőjobboldal jelöltjét, Gőbl Gábort is. A szervezet az egyetlen, a város irányítására alkalmas jelöltet Walter Dezső személyében látja.

Az ő támogatása mellett döntöttünk, hiszen polgármesteri időszaka alatt a város soha nem tapasztalt fejlődésen ment át. Nyitott, barátságos személyiségét, Sopron iránti elkötelezettségét és elért eredményeit az MSZP nagyra értékeli.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. adamvok 2010. szeptember 15. 15:47
  „Kránitz az amelyik papirrol is nehezen olvas fel egy szoveget? Volt szerencsém 2-szer hallgatni, majdnem kivettem a kezébol a cetlijét es elovastam helyette én, de valszeg letepertek volna a biztonságiak.”
 • 32. taktam 2010. szeptember 14. 10:20
  „To 30. béka6 2010.09.12. 18:01.
  Fodor Dr. úr nem egy olyan handabandázó polgármesterünk, mint a várost kiárusító, ezért jó erkölcsében bíróság által is megbélyegzett Dezső von Walter sokmilliomos autókereskedő. Ezért a libsi maszoposok lenullázzák Fodor urat, sőt csak erre tudják építeni együgyű, megszokottan rágalmazó, félrevezető kampányukat is. ,,Köhög a bolha", szokták volt mondani az ilyen kampány érvekre... Ők már csak ilyenek voltak/lesznek; nem tudnak megújulni, csak gyűlöletet szítani. Ennyi a kultúrájuk. Ócska, sokdiplomás soproni értelmiségiek legújabb árulása az ,,MSZP LÁT-LELET Sopron. 2010. szeptember" c. kiadványuk is. Ennyire telik és nem többre, pedig a pénz a zsebükben van. Sem genetikai, sem szocializált struktúrájuk/funkciójuk a korrupciós múltjuk gyakorlatán kívül nem teszi őket többre képessé. Ne is kívánjunk többet tőlük...
  Walter úr, valóban kitűnő adottságokkal/kapcsolatokkal, múlttal rendelkező menedzser. Jól bizonyítja ezt a Waltel Klán működése/terjeszkedése is... De egy város polgármesterségére nem egy jó autókereskedői tevékenység szolgáltat referenciát. GYF sem vált be, mint magyar miniszterelnök; pedig ő a milliárdosok élvonaláig küzdötte fel magát; állítólag jogszerűen, de szintén bírósági refernciával, jó erkölcsökbe ütközően... Na, igen, ő is csak egy balos, szokták volt mondani, anno... (Ha ennek a reakciós jelzőnek van még tartalma.) Az pedig nagyon ellentmondásos, ha a milliárdosok akarják védeni a demokráciát, netán az alkalmazotti tömeget. Mindkét társadalmi kategóriának ugyan egy irányba hat az érdeke, de ez a közös irány mégsem azonos, mert feloldhatatlanul ellentmondásos. A milliárdos nagyobb profitra, a munkavállaló nagyobb bérre törekszik... A kettő együtt/egyszerre nem ment sohasem...
  Tisztelettel és barátsággal köszöntöm olvasóimat!”
 • 31. samusoma 2010. szeptember 12. 19:47
  „1998 ősze. szavazás asoproni korház felujitásnak folytatásárol a még szükséges pénzről. a már ellenzéki soproni képviselők mint hű párt katonák a saját városuk ellen szavaztak. nem tisztem nevesiteni őket ,de utána lehet nézni. valoban kránitz lászlo nem volt köztük nem is rá gondoltam.azon vagyok igaztalanul ne bántsak senkit.ennyi röviden.ezzel a politizálást lezártam mert tényleg az emberek összevesznek miközben az érintettek jokat mulatnak a "sok hülyén". még annyit hogy biczi ur tiszteletet érdemel amiért legalább ki mer állni az elvei mellett névvel.”
 • 30. béka6 2010. szeptember 12. 18:01
  „Kedves 26. Miértmagyar!

  Fodor úrral kapcsolatban egyetértünk, nincs mögötte semmi, vagyis egy nulla.
  Göbl és Walter esetében gondolom csak elírás történt!!! Így lenne helyes:
  Göbl Gábor: "vicces már a fellépés is" Röhejesnek gondolnám, amint gyönyörű hajkoronájával beül egy tárgyalásra és Sopront képviseli. Na ne... eddig nem süllyedhetünk!!!
  Walter Dezső: a " maga területén rendkívül sikeres ember és nagyon jó menedzser"
  Kiegészíteném azzal, hogy ő az egyedüli a jelöltek közül, aki hosszú távra, 10-20-30 évre előre is képes tervezni!”
 • 29. taktam 2010. szeptember 11. 12:51
  „To Waltert támogatja az MSZP KISALFOLD.HU 2010.09.08. 15:30.

  Gratulálok az Elnökség okos/progreszív/liberós/maszopos döntéséhez; nyerő és nagyképű, hiteltőkéseket kiszolgáló, pártszerűen labanc! Igen sok diplomás értelmiségiek szellemi és felelőtlen döntése lehetett.
  Ezek után kérem, hogy a jövőben ,,MSZP Lát-lelet Sopron, stb." kiadványaiktól is kíméljenek meg; ne zavarjanak butaságaikkal... Személyességi jogaimat sérti mindenféle tevékenységük. Régen úgy írták/mondták: kalandorok kíméljenek! Ma talán: a szanyisodott kalandorok kíméljenek! -jobban kifejezi kérésemet...
  Tisztelettel és barátsággal köszöntöm olvasóimat!”
 • 28. Miértmagyar? 2010. szeptember 10. 19:49
  „Ez a fejetlen-farkatlan hozzászólás olyan, mintha egy ember kezébe kardot adnak, bekötik a szemét és meglökik hátulról, hogy most már csapkolódhatsz....Göbl tette tönkre a soproni focit?Én úgy tudom, hogy amikor felállt a székből, átadva az olasz barátunknak a stafétát, onnan számíthatjuk a foci tönkremenetelét!A Moby Dick futottak még kategória volt a maga idején?A magyar média agymosása....Szavazzátok vissza az öncélú, saját-zsebtömködő, városi "méltóságokat" ....ez kell a magyarnak!Aztán egy hónap múlva ismét tele lehet sírni a Kisalföld fórumát...Csődörből-vödörbe...Ez az igazi hungarikum...”
 • 27. Farkas-barkas 2010. szeptember 10. 12:25
  „Göbl a sikeres? Miben? Abdaival versengve tették tönkre a soproni futballt, a zene területén csak a "futottak még" kategóriáig jutott.
  Mit tudd? Mihez ért? Mit tett a városért? Mit tett bármiért?
  Szomorú, ha valaki egy ilyen képzetlen, és jelentéktelen emberen látja a város megmentőjét!!!”
 • 26. Miértmagyar? 2010. szeptember 10. 10:24
  „Göbl Gábor a maga területén rendkívül sikeres ember és nagyon jó manager!!Walter Úr aki "független", vicces már a fellépés is...Inkább kúrálja ki a betegségét és dagassza tovább a pénzeszsákját!Fodor Úr!Ön mit is csinált az elmúlt években??Nem ugrik be semmi nekem!Bár a pereskedés valószínűleg megalapozott volt a legtöbb esetben, a magyar számonkérés tipikus esete a perek végkimenetele...Tehát hajrá Jobbik!!”
 • 25. béka6 2010. szeptember 10. 08:50
  „Kedves xen!
  Egyetértek! Azt már régóta tudjuk, hogy a város és az adófizetők pénzén reklámozza magát a fideszes városvezetés (oszlopok, Helyi Téma, naptár, stb...) Én sem szívesen nézem nap mint nap a városban a jelenlegi polgármestert plakátokon, oszlopokon. Akkor inkább a lesötétített ablakú szolgálati autójára szavaznék, abban legalább nem lehet látni! Egyébként meg azért ilyen gyengék a szlogenek, mert nem sok mindenre lehetnek büszkék az elvesztett pereken kívül. Valamit kénytelenek voltak a plakátokra írni...
  Kedves samusoma!
  Nem tudom kiről beszélsz, aki a város ellen szavazott 1998 őszén, (azt hittem a Kránitzra gondolsz, de utánanéztem, 1998-ban még nem volt országgyűlési képviselő). Egyébként hol kérdésre? mindig -ban/-ben!
  Vagyis: hol? parlamentben.”
 • 24. xen 2010. szeptember 09. 20:41
  „Azért készültek ezek a borzalmas oszlopok, hogy mindenhol a fodort lessük? Mondjuk, ki kíváncsi rá? Hogyan van képe kékfrankos fővárosáról beszélni azok után, hogy évekig nem tárgyalt a bormarketinggel. Érdekes egy gyülekezet. Szavazzátok meg újra.”
 • 23. samusoma 2010. szeptember 09. 19:34
  „tisztelt reális. régi ügy de még attol igaz ! erkölcsös e az a képviselő aki mert ellenzékbe van , asaját városa ellen szavaz aparlamentbe! nem mostanrol ha nem 1998 őszéről van szo. ha érdekli majd bővebben is irhatok rola.”
 • 22. rozinéni 2010. szeptember 09. 19:27
  „kedves reális:)) köszönöm a jó kivánságodat,de sajnos az irásodbol is érezni lehet hogy tele vagy rosszindulattal, amugy a véleményem akkor és ott irom le ahol akarom, és ahogy elnézem nem csak én cikizem a tisztelt kránotz-odat arről ennyit:))))))))))))))”
 • 21. fido 2010. szeptember 09. 17:27
  „Tisztelt hozzászólók!
  Halkan szeretném megjegyezni, hogy a város vastagon el van adósodva,(svájci frankban) ami köszönhető mind a mostani, mind a korábbi városvezetésnek.
  Nekem ez azt jelenti, hogy nem jól sáfárkodtak a rájuk bízott városi vagyonnal, vagy azért mert nem értettek hozzá, vagy mert a politikai és egyéb érdekeik úgy kívánták.
  Feleősségről pedig nemhogy szó nincs, hanem még verik a mellüket, és vetélkednek, hogy ki a jobb vezető.
  Normális dolog ez?
  Ezek az emberek ezt tudják. Aki szeretné, hogy csődbe menjen szégyenszemre a város az szavazzon rájuk.
  Még időben van gondolkodni!”
 • 20. máris 2010. szeptember 09. 17:09
  „EZT KI NEM TUDTA ? PERSZE, HOGY TÁMOGATJA ! NEM SOKÁIG LESZ " FÜGGETLEN " DEZSŐ !!”
 • 19. creat 2010. szeptember 09. 16:05
  „Kedves fanyalgók!
  Ugye azért akartunk a szocializmuson azért akartunk többek közt túllépni, hogy mindenki szabad akaratából a neki leginkább megfelelő emberre adja a szavazatát és a többség szava dönt. Hát gondolom most (még) pont ilyen állapot van. Nem kötelező a Walter úrra szavazni!
  De ha már itt tartunk, azt többen elmondták, miért nem kell a Walterra szavazni, hát ezek a fanyalgók elmondhatnák, miért lenne érdemes a Fodor úrra szavazni!”
 • 18. creat 2010. szeptember 09. 16:00
  „skandi 2010.09.09. 13:14
  Gondolom szeretnél a Szalai Annamáriáról is pár szót szólni.....
  (ha már így a média hatóságot szóba hoztad)”
 • 17. Je.Ta. 2010. szeptember 09. 14:15
  „A balszemen is van rola hir!”
 • 16. béka6 2010. szeptember 09. 14:02
  „Kedves skandi!

  Nagy rejtvény, hogy vajon ki lehetsz:
  1., egy irigykedő, csak másokkal elfoglalt, magáról azt gondoló,hogy többet tud mindenkinél és még a jövőbe is látó jobboldali szavazó?
  2., vagy egy undorító, jobboldalnak benyaló és spicliskedő áruló?

  Akármelyik is vagy, téged minősít, remélem a tükörbe még nyugodtan nézel...”
 • 15. skandi 2010. szeptember 09. 13:14
  „Kránitz úr!

  Arról is számoljon be, milyen munka nélküli nyugdíjas állást kapott a Mesterházy barátjától az új médiahatóságnál 9, azaz kilenc évre! 6 kilóért, szolgálati lakással stb. Köszönjük Emese! Ne támogassanak inkább senkit, magukat már elég jól megtámogatták az elmúlt években!”
 • 14. viktorred 2010. szeptember 09. 11:22
  „Tisztelt Hozzászólók!

  Okt.3.-án nem lehet majd pártokra szavazni, csak jelöltekre. Walter úr neve mellett nem lesz se az SZDSZ, se az MSZP. Sokan csak az ismert névre figyelnek majd és x-elnek. Örüljünk neki, hogy végre egyértelműen kimondták. Aki azt szeretné, hogy a Fidesz és az MSZP egymást váltva tegyék amit eddig, azok szavazzanak rájuk.
  Gőbl-t is ismerik a Soproniak, nála ez a baj. Nagy Úr pártja is kapott már elég szerepet a magyar közéletben. Nem véletlen az MDF eltünése, ha nem is személy szerint Ő tehet erről. Az LMP meg nem indított jelöltet. Most mi lesz?
  Semmi!

  Csetneky: Kedves Hölgyem, Uram! A 10. hozzászólásának a zárójeles részét nem teljesen értem. Mi köze az LMP-nek a Walter Dezső-höz, Gyurcsányhoz és az elmúlt 8 évhez?
  Önt fizeti valaki azért, hogy megpróbálja az LMP-t besározni, vagy csak hobbi-ból teszi?
  További szép napot kívánok!”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogás a civilekkel

"Sopron önkormányzata eddig is együttműködött a helyi civil szervezetekkel, érdekképviseletekkel, kamarákkal, a jövőben viszont a korábbiaknál is szorosabb lehet a kapcsolat." Tovább olvasom