Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Vörös Viktor: felesleges az ingatlanadó Sopronban

A semmitmondó, maszatoló kampányszlogenek helyett, mi egy konkrét, világos és számon kérhető ígéretet teszünk - mondta Vörös Viktor.
  
Hétfőn lesz a határideje annak, hogy a soproniak befizessék a város kasszájába az ingatlanadónak, hivatalos nevén magánszemélyek kommunális adójának az aktuális részletét - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Vörös Viktor az MSZP-DK-EGYÜTT-PM képviselőjelöltje.

Hozzátette: többször is átnézve, átszámolva a város költségvetését arra jutottak, hogy ez egy felesleges, ráadásul kifejezetten igazságtalan adófajta, amit a helyi Fidesz vezetett be néhány évvel ezelőtt.

A semmitmondó, maszatoló kampányszlogenek helyett, mi egy konkrét, világos és számon kérhető ígéretet teszünk a soproniaknak.

- Abban az esetben, ha az MSZP-DK-EGYÜTT-PM jelöltjei a választópolgárok szavazatai alapján többséget szereznek a városvezetésben, illetve végre leváltjuk Fodor Tamás Fideszes polgármestert, megígérjük, hogy a soproniaknak nem kell többet feladniuk az ingatlanadóról szóló sárga csekket, mert első intézkedésünkkel eltöröljük ezt az adónemet - emelte ki a képviselő-jelölt.

- Az utcákat, tereket járva láthatjuk, lassan mindent beborítanak a Fideszes plakátok. Ezeken a plakátokon a következőt olvashatjuk: „Csak a Fidesz".

Üzenjük meg a trafiktulajdonos városatyáknak, hogy nekik talán csak a Fidesz, de nekünk Sopron és a soproniak számítanak. Gondoljunk erre október 12-én a szavazó helyiségekben és mondjuk ki ott egyszerre - Csak Sopron számít - zárta Vörös Viktor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Köszönjük, Magyarország!

Danke, Ungarn! - ezzel a felirattal hirdeti Lobenwein Tamás korabeli fotója Németország köszönetét a… Tovább olvasom