Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

VOLT: szemetet hagytak

Véget ért a XIII. VOLT Fesztivál, a lakók panaszkodnak, hogy rengeteg szemetet hagytak a környéken.
„ Végre vége a VOLT-nak! Nem kell minden reggel eltakarítanom a ház előtt a sörösdobozokat. A kempingnél összeszedik a szemetet, de a Kőszegi úti vasúti átjáróban nem. Ott mikor lesz rend?"

A Soproni Városüzemeltetési Kft.-nél érdeklődésünkre elmondták, a Kőszegi út mint átmenő útszakasz a fertőszentmiklósi közútkezelő kht. fennhatósága alá tartozik. Mint megtudtuk, a közútkezelő emberei már tettek intézkedéseket a vasúti átjáró környékének rendbetételére, azonban a hirtelen jött nagy mennyiségű csapadék miatt az utakra sodródott sár lassította munkájukat. A kht.-nél közölték, ma délelőtt a helyszínre vonulnak, és megkezdik a környék rendbetételét, ám azt is elmondták, a szervezés során előre kellett volna gondoskodni arról, hogy napokkal a fesztivál után már ne legyen szemetes a kemping környéke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felhőszakadás és tragédia

Felhőszakadás zúdult hétfő délután Sopronra és a környékbeli falvakra. A hétfői viharok sajnos áldozatot is követeltek: Zsirán egy húszéves simasági fiatalembert sújtott agyon a villám. A bő égi áldás nyomán a soproni hegyvidékről széles patakokban hömpölygött a víz a lejtős utcákon, a víznyelők nehezen birkóztak meg a hirtelen jött áradattal. Tovább olvasom