Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Volt-felmérés a soproniak körében

A Volt Fesztivál szervezői a héten kérdőívet juttatnak el valamennyi soproni és környékbeli lakóhoz. A felmérés célja, hogy az idei esemény programkínálata az eddigieknél is jobban megfeleljen a soproniak elvárásainak.
Az 1993-ban indult fesztivál mára hazánk második legjelentősebb ifjúsági rendezvényévé vált, amelyen tavaly huszonötezer vendég vett részt. Az idei fesztiválra már tíznél több helyszínt és 150 különböző programot terveznek a Volt házigazdái. A legfontosabb célkitűzésük, hogy a nagyobb helyszíneken mindennap világsztárok léphessenek majd színpadra.

A szervezők huszonhétezer háztartásba juttatják el kérdőíveiket. A felmérés elsősorban arra irányul, hogy a fesztivál milyen zenei programokkal bővüljön, ám a szervezők arra is kíváncsiak, hogy a soproni közönség mennyire ismeri és mennyire elégedett a Volttal.

„ Bár a Volt Fesztivál az elmúlt több mint tíz évben jelentős és látható fejlődésen ment keresztül, ahhoz, hogy a mennyiség mellett a minőséget is évről évre emelni tudjuk, tisztában kell lennünk a soproni közönség igényeivel. Úgy érzem, a Volt ma már több mint egy sima fesztivál. Szeretnénk, ha idén minél több soproni és környékbeli személyesen tapasztalná meg az esemény magával ragadó hangulatát" – fejtette ki Lobenwein Norbert, a Volt Fesztivál igazgatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ritmusfesztivál

Ütőhangszerek és -hangszeresek találkozójától volt hangos vasárnap a Liszt Ferenc Konferencia-… Tovább olvasom