Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

volcsej.kisalfold.hu

Völcsej - Völcsejnek nincs saját internetes honlapja. A www.volcsej.kisalfold.hu oldal pótolhatja ezt a hiányosságot. Az internetes felületnek további előnyei is vannak.
A völcseji klubvezető, Rádlerné Pusztai Alexandra nem bánta meg, hogy részt vett a Sopronban megtartott tanácsadáson. A kezdetektől fogva működik ugyanis a www.volcsej.kisalfold.hu. Az oldal folyamatosan fejlődik, próbálkozásképpen már videót is elhelyeztek rajta, továbbá a helyi önkéntes tűzoltókról elindult a fórum.

– Örömteli, hogy az olyan kis településen, mint a miénk is, közel húszan regisztráltak – mondta el Rádlerné Pusztai Alexandra. – Tudjuk, idő kell, amíg rendesen beindul és a helyiek is rendszeresen látogatják az oldalt.

– Nem türelmetlenkedünk. Az oldalnak esetünkben van egy nagy előnye. Völcsejnek ugyanis nincs külön internetes honlapja. A www.volcsej.kisalfold.hu tölti be ezt a szerepet. Ezért szeretnénk úgy kialakítani az oldalt, hogy minden hasznos információ megjelenjen a településről – mondta Rádlerné Pusztai Alexandra.

Szőke Attila polgármester további fontos szempontot is említ:  – Egy turistának vagy érdeklődőnek nem biztos, hogy eszébe jut Völcsej neve. Abban az esetben, ha rajta vagyunk a Kisalföld nyitóoldalán, akkor többen kattinthatnak ránk. A www.kisalfold.hu -ról a megye valamennyi települése elérhető, így nagyobb az esély, hogy megnézik a völcseji oldalt is.

A www.volcsej.kisalfold.hu a kapcsolattartásra is jó lehet. Egyed Norbert szeptembertől hétköznap távol lesz Völcsejtől. Egyebek mellett azért regisztrált, hogy az otthonától távol is megnézhesse, mit történt a településen, és az ismerőseivel, barátaival is tarthatja a kapcsolatot.

– Azok, akik regisztráltak, más oldalakat is megnéznek. Így azt is megtudhatom, hogy mi minden történt a környező településeken – zárta a beszélgetést egy frissen regisztrált tag, Szőke Gábor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végelszámolás alatt a Sopilén

Sopron - Ismét egy soproni textilipari cég tűnik el a helyi vállalkozások palettájáról: a napokban… Tovább olvasom