Kisalföld logö

2017. 03. 31. péntek - Árpád 5°C | 18°C Még több cikk.

Visszalép a vevő

A Globex-örökségként Sopron tulajdonjogába került Hotel Rózsadomb vevői köre faxon üzente meg a város vezetőinek: visszalép vételi szándékától.
– Visszalépési szándékát jelezte – pontosít Walter Dezső polgármester, aki a csütörtöki közgyűlés utolsó perceiben a képviselőket is tájékoztatta a nem várt fejleményről, s egyben ideiglenes bizottság felállítását kezdeményezte az ügy kezelésére. Walter Dezső tegnap a Kisalföldnek elmondta, a vevő viszszalépési szándékával együtt annak okait is közölte. Állítása szerint Sopron nem tartotta be a szerződésben foglaltakat, azaz nem tisztította meg az ingatlan tulajdoni lapját a széljegyektől. A polgármester ezzel szemben hangsúlyozta: Sopron nem szegte meg a vállaltakat.
A kialakult helyzetet szerdán az önkormányzat jogi és ügyrendi bizottsága is elemzi. Dr. Bertha Árpád (MSZP–SZDSZ) bizottsági tag határozottan foglal állást a kérdésben: Sopron nem szegte meg a szerződést! A következő lépésben véleménye szerint – ugyanez a városvezetők álláspontja is – közölni kell a vevővel: az önkormányzat nem fogadja el indokait.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túlköltekezés után böjt következik

A csütörtöki közgyűlés örömteli pillanatokkal kezdődött: dr. Horváth Patrícia, a Világkupa-győztes… Tovább olvasom