Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Világhírű artistapáros Röjtökmuzsajon

Röjtökmuzsaj - Las Vegas, Montreal és Monaco után Röjtökmuzsajon, a Romantik Hotel Szidónia Kastélyban lép fel a világhírű Circle of Soleil Show egyik artistapárosa.
Elsie és Mathieu a „Les Oiseaux du Paradis" légi balett-táncosai. A művészek egyedülálló, exkluzív produkciójukat december 8-án 21 órától mutatják be a röjtökmuzsaji kastélyszállodában. A lélegzetelállító légibalett-előadást csak privát vagy különleges rendezvényeken láthatja a közönség.

Az egyediséget azzal is őrzik, hogy televízióban, fesztiválokon vagy nyilvános show-műsorokban nem látható a produkció, amely világhírű, ismert emberek elismerését vívta ki világszerte. A légi balett táncosai számtalan országban felléptek már, és rengeteg nemzetközi díjat tudhatnak magukénak. (Németországban például innovációs díjat kaptak.)

Légi balett: Elsie Morin és Mathieu Roy 2000-ben hozták létre a Les Oiseaux du Paradis társulatot.

– Az előadást rendkívüli alkalmakkor szokták megrendelni – avat be a részletekbe Derry Márta, a szálloda ügyvezető igazgatója.

– Olyankor, ha valaki szeretné valami igazán különlegessel meglepni szerelmét, vagy a számára fontos személyeket. Protokollrendezvények, diplomáciai események eleganciáját is számtalanszor emelték a légi balett táncosai.

A különleges pillanatok mellett különleges vacsora is várja a programra érkező vendégeket a Szidóniában. (A rendezvényre előzetes helyfoglalás szükséges a 99/544-810-es telefonszámon, vagy a szidonia@szidonia.hu e-mail címen.)

Elsie Morin és Mathieu Roy
Elsie Morin, miután a Montreali Egyetem testnevelési és táncosi diplomáját megszerezte, Franciaországban, a modern táncok központjában sajátította el a világhírű „Limon-módszert", a törzs íves mozgásaira és a gravitációra épülő lágy tánctechnikát. Később megalapította saját tánctársulatát. Mathieu Roy is igazi tehetség. Tíz évig a rangos Cirque du Soleilben tökéletesítette művészi, légtornászi, oktatói és kötéltáncosi tudását. 2000-ben Elsie-vel összefogva létrehozták a Les Oiseaux du Paradis-t. A társulatban Mathieu felel a látványvilág kialakításáért és újító ötleteivel ő teszi még izgalmasabbá az előadásokat.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cserediákok: A kalandvágy hozta őket

Sopron - Hongkongi és amerikai diák tanul egy évig a soproni Széchenyi-gimnáziumban. Wong Tai Fong… Tovább olvasom