Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Vezérigazgatók: a jó információ jó üzletet hozhat

Reális képet kapni az üzleti világról, felmérni a helyzetet, a mozgásteret és persze jó üzleteket kötni – ez a célja a vezérigazgatói találkozóknak.

Pazar, főúri környezet, magas szintű kiszolgálás, jó társaság és legfőképp rengeteg új információ – ez jellemzi a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállóban tegnap megnyitott vezérigazgatói találkozót, amit már 27. alkalommal szervezett meg a Central European Business Centre.

Somogyi Péter ügyvezető igazgató lelkes házigazdaként invitálta a közel száz vezérigazgatót a tegnap megnyitott kétnapos konferenciára. Válaszút előtt – újrakezdés vagy folytonosság: ez a találkozó témája, amelyet az innováció, a média, a bankszektor, az informatika vagy éppen az állami tulajdonban lévő cégek oldaláról is körüljárnak.

Somogyi Péter szervező és Felfalusi Péter résztvevő egyetértenek abban, hogy a vezérigazgatói találkozók minden résztvevőnek jó lehetőségeket kínálnak a továbblépésre. Fotó: Magasi
Somogyi Péter szervező és Felfalusi Péter résztvevő egyetértenek abban, hogy a vezérigazgatói találkozók minden résztvevőnek jó lehetőségeket kínálnak a továbblépésre. Fotó: Magasi


– Zömmel visszatérő vendégeink vannak, olyan vállalatvezetők, akik már jól tudják, hogy itt hiteles információkat kapnak, a lehetőségeikről tájékozódhatnak. Az előadások és a személyes megbeszélések során reális képet kapnak az üzleti helyzetről, a saját mozgásterükről is – foglalta össze a Kisalföldnek a rendezvény lényegét Somogyi Péter.

A 27. vezérigazgatói találkozó előadói a prognózisok tükrében vizsgálják azokat a kérdéseket, hogy hol van szükség radikális átalakításokra, hol óvatos reformra vagy a válság végeztével mi mehet tovább a megszokott módon. A röjtökmuzsaji kastélyszálló korábban már több találkozónak is otthont adott, rövid szünet után most újra visszatérnek ide a vezérigazgatók. – Ellenállhatatlan ajánlatot kaptunk az új tulajdonostól és a partnereink is szívesen térnek vissza ide – mondja erről Somogyi Péter.

– Olyan érdekes témákban lesznek előadások és kerekasztabeszélgetések, hogy búcsút mondhatok a szabadidős programoknak, kénytelen leszek mindet végighallgatni – mondja Felfalusi Péter, az Intrum Justitia Kft. ügyvezető igazgatója. Legalább tizedszer vesz részt a találkozón, s ezek szerint még nem csalódott...

– Jellemzően jó programsorozattal állnak elő a szervezők, érdekes és előrevezető témákkal, emiatt minden vezetőnek hasznos tudnivalókat kínálnak. Ráadásul kiváló lehetőségeink nyílnak a kapcsolatépítésre – összegez Felfalusi Péter.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tragédia: traktorbalesetben halt meg egy 14 éves fiú Ausztriában

Feltehetően megcsúszott traktorjával egy 14 éves fiú Ausztriában. A helyszínen életét veszítette. Tovább olvasom