Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Vért izzadtunk, mire fejben elköltöttük a lottó főnyereményt!

Belegondolt már, mit tenne, ha az Öné lenne az 5 milliárd forint? Mi eljátszottunk a gondolattal.
   
És mivel hiszünk benne, hogy a föld és az ingatlan még mindig a legnagyobb érték, gondoltuk, elméletben “elverjük" az összeget a megyében. Nem is volt olyan egyszerű…

Ha kizárólag csak luxus lakóházat akarnánk venni, akkor is elképesztő számú adás-vételi szerződést kéne aláírnunk.

Az Ingatlanbazár.hu aktuális kínálata alapján 23 kulccsal gazdagodnánk, miközben maradna némi aprónk, vagyis 133 millió forintunk. A legdrágább otthon jelenleg 369 milliót kóstál a megyében, a többi pénzt viszont “apránként" kéne kiadni a 330-154 millió forintos otthonokra. Abba bele sem merünk gondolni, milyen vaskos kulcscsomóra lenne szükség a tervhez…Nem lenne sokkal egyszerűbb az élet akkor sem, ha üzleti, vagy mezőgazdasági ingatlanra vágynánk. Bár ez esetben egy kisebb karika is elegendő lenne, itt is szorgosan kellene szignózni, a javarészt 200 millió forintos ingatlanok papírjait. Az egyelten kiugró tétel ugyanis egy 800 milliós, 22 istállóból álló brojler csirke telep. Bármit is jelentsen ez.

Nos, nem tudjuk, kinek mi a terve, mindenesetre ha valaki a mi módszerünket követné és kifejezetten olcsó ingatlanokba fektetne, megköszönnénk, ha átküldené, végül hány otthonig jutott. Már ha egyáltalán össze tudja majd számolni.

További lehetőségek az álmodozásra az Ingatlanbazár.hu oldalán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalmár István: a mozi ügyben téved az alpolgármester

A mozival kapcsolatban téved Simon István, aki az M85-ös gyorsforgalmi úttal kapcsolatos kérdésekre… Tovább olvasom