Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Verseny, már nyitás előtt

Sopron - Elsőként a Family Center nyit – november 9-én –, a többi soproni bevásárlóközpont egyelőre titkolja – a versenyhelyzetre való tekintettel –, hogy mikor fogadják az első vásárlókat.
Négy nagy bevásárlóközpont nyílik meg hamarosan Sopronban a Győri úton, illetve az Ipar körúton. A kivitelezők jól hajráznak, minden bizonnyal a kitűzött határidőre átadják az épületeket. A nyitások időpontját azonban egyelőre titok övezi, egyedül a Family Centernél tudtuk meg, hogy november 9-én nyitnak. Az üzletközpont bérlői összetétele a következő: ruházat 30, sport 15, elektronika, drogéria 20, cipő 16, egyéb 10 százalék. A bérlők között számos ismert világmárkát forgalmazó nemzetközi cég található.

A Baumax hasznos alapterülete 11.300 négyzetméter lesz. Elkülönül egymástól a kertészeti termékeket, az építőipari anyagokat árusító rész – amelyek nyitottak lesznek – és az áruház magját képező fedett barkácsrészleg. Ez utóbbi a legnagyobb területű, 7900 négyzetméter. A nyitás időpontját egyelőre hétpecsétes titokként kezelik. A
Baumax Magyarország marketingigazgatója, Örvényesi Rita a versenyhelyzetre való hivatkozással nem közölte, hogy mikortól várják a vásárlókat.

A Baumax versenytársa a szomszédságában épülő OBI – köztük helyezkedik el az Alpha Park –, amely hasonló profillal rendelkezik. Illés Gyöngyi marketingvezető szerint készülnek Sopron meghódítására, de a nyitás időpontjáról ő sem adott tájékoztatást. A soproni OBI összes alapterülete 8750 négyzetméter lesz, ebből a belső eladótér 4500, a kertészet pedig 3133 négyzetmétert foglal el. A cég számos szolgáltatást is biztosít a vásárlóknak.

A Baumax és az OBI tehát titkolja, hogy mikor nyitják meg legújabb bevásárlóközpontjukat, de a Kisalföld – meg nem erősített információk alapján – úgy tudja, december első napjaiban nyitnak, még mindenképpen karácsony előtt, hiszen a nagy ünnepi bevásárlásból nem szeretnének kimaradni.

Horváth Ferenc

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ételcsodák versenye

Sopron–Bécs - Szakácsversennyel kezdődött, s holnap a Liszt-központban szakmai kiállítással és… Tovább olvasom