Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Verekedések családon belül és az utcán

Családon belüli, illetve a nyílt utcán történt bántalmazáshoz kaptak bejelentést a soproni rendőrök. A hosszú hétvégén több ittas autóvezetőt is előállítottak.

A hosszú hétvége rendőrségi krónikái

A barát bántalmazta a barátnőjét

Augusztus 20-án az esti órákban bejelentés érkezett a Soproni Rendőrkapitányságra, miszerint egy 27 éves soproni férfi tettleg bántalmazta 22 éves barátnőjét. Ennek során a lány orrcsonttörést szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök a férfit előállították.

Ittasan a fának ütközött

Másnap, a hajnali órákban a rendőrjárőrök ellenőriztek egy osztrák állampolgárt, akinek járművén közlekedési balesetből származó nyomok voltak. A férfi szondás ellenőrzése nem járt eredménnyel, mivel azt megfújni nem tudta, ezért vérvételre előállították. A férfiről kiderült, hogy korábban egy fának ütközött Sopron belvárosában. A férfitől a rendőrök a helyszínen elvették a jogosítványát.

Veszekedtek, a férfi az élettársát széknek lökte

Szombaton a déli órákban állampolgári bejelentés érkezett a rendőrkapitányságra, miszerint Sopronhorpácson augusztus 19-én a délutáni órákban, egy családi házban egy 63 éves férfi 54 éves élettársát, előzetes szóváltást követően úgy meglökte, hogy a hölgy nekiesett egy széknek és ennek következtében bordatörést szenvedett. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Két hölgyet bántalmazott a parkban

Vasárnap Sopron egyik parkjában egy 24 éves férfi előzetes szóváltást követően két hölgyet bántalmazott, aminek következtében az egyik hölgy súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók a tetteset elfogták. Ellene súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás.

Ittasan vezette a cégautót

Ugyancsak vasárnap a hajnali órákban egy 31 éves soproni férfi a munkáltatója tulajdonát képező BMW-t vezette, amikor a rendőrségi ellenőrzés megállította és a vele szemben a szonda pozitív eredményt mutatott. Az ittas vezető jogosítványát a helyszínen bevonták.

Ivott utána vezetett, iratok meg nem voltak nála

Szintén vasárnap a koradélutáni órákban állampolgári bejelentés érkezett a Soproni Rendőrkapitányságra, miszerint egy ittas vezető közlekedik a soproni belvárosban. Az ezüstszínű Mercedes személygépkocsit a rendőr járőrautó követte, majd egy kereszteződésnél egy szembejövő rendőrjárőr autó megállította. Az ittas vezető sem személyazonosságát igazoló okmányokkal sem vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ezért előállították.

Olvasóink írták

 • 14. moose 2010. augusztus 26. 14:04
  „Cs! Az intelligencia nem ott kezdődik ki milyen papírt tett le az asztalra. Hanem hogyan állunk az élethez, Környezetünkhöz, egymáshoz. Nincs bajom a romákkal, sem az osztrákokal és a drogosokkal sem.Még egy pap is kinyírhatja a saját anyját. Hogy más mivel cseszi el az életét mindenkinek saját dolga.problémája A lényeg hogy saját magunkkal legyünk kibékülve. Osztani az észt egy kényelmes székből a leg egyszerűbb , mint az atyaúristen. Én inkább maradok a békés megfigyelő.maga feladata pedig továbbra is az észosztás.”
 • 13. Csetneky 2010. augusztus 25. 18:29
  „11. moose

  Egy kérdő mondat hogyan lehet általánosítás? Ráadásul ott van mögötte a :) jel is. Ha ezt valaki nem érti, az már nem az én problémám.”
 • 12. radar 2010. augusztus 25. 15:33
  „5. egy részeg nekiesett a ház alakának és elvágta az üveg a karját!”
 • 11. moose 2010. augusztus 25. 14:18
  „csetneky! ön folyton álltalánosít. bármilyen témáról is legyen szó.”
 • 10. SZILAJ 2010. augusztus 24. 20:31
  „Vasárnap Sopron egyik parkjában egy 24 éves férfi előzetes szóváltást követően két hölgyet bántalmazott,........ Az egyiknek eltörte az orrát a másiknak meg a szemüvegét.. A szemüveges a lányom volt, 17 éves és az anyjával jött hazafelé egy szülinapi bulirol. Ez a drogos görény meg rájuk
  támadt hogy hol a telefonja mert még a városban valahol elvesztette , de ő tudja hogy ők vették el.....
  A helyszín a Faház söröző mellett a hétpecséttel szemben. Mire az asszony felhívott telefonon és odaértem
  már kihívták a rendőrséget úgyhogy nem verhettem agyon a tetüt.”
 • 9. Monesz 2010. augusztus 24. 09:45
  „Igen, bánfalvi vagyok! :) Az a görény már gyerekeket kér meg, hogy kisérgessék! Egyszer rávernék egyet a saját botjával! Az a durva, hogy nő! Nemrég ette ide a fene, eddig a jerevánon lakott, ott utcabál volt mikor elköltözött, kiírták a lépcsőházban, hogy végre elment a sátán! Több férfi partnere van, mint egy prostinak, piáért sz....p! Remélem a sok tömény megteszi a hatását!”
 • 8. Csetneky 2010. augusztus 23. 23:28
  „Még mindig jobb, ha a fákat irtja a részeg osztrák, mint az embereket. Bár a baleset után a jelek szerint ez is elemenkült a helyszínről, mint egy patkány, csak neki nem volt "szerencséje". Lehet, hogy ez népszokás? :)”
 • 7. scilla 2010. augusztus 23. 19:59
  „Muskátliiiiiiiiiiiii :))))))))))) Ez nagyon jó :DDDDDDD”
 • 6. muskátli 2010. augusztus 23. 16:06
  „""ezért vérvételre előállították. A férfiről kiderült, hogy korábban egy fának ütközött Sopron belvárosában""

  hogy mi mindent meg tudnak manapság állapítani a vérvételböl?!?!?!?”
 • 5. Rony0625 2010. augusztus 23. 16:05
  „Sziasztok!
  Kíváncsiskodnék,tudja valaki,hogy mi történhetett a Rákóczi u.-ban a kocsma és a papírbolt közötti részen?
  Szombaton délelőtt láttam,hogy vastagon áll a vér a járdán,véres zsebkendők,métereken keresztül vércseppek...
  Arról egyik hír sem szól.”
 • 4. Ritt 2010. augusztus 23. 15:24
  „Moneszte biztos bánfalvi vagy:)itt alszik 1 alkoholista állandóan a padokon,bepisál felébred azt lehúzza az üveg konyakját azt mászik a következő helyig ,büdös mint állat.Akik az utcán élnek tisztábbak mint ez pedig ennek van háza és még fürödni is tudna,de nem teszi a görénye”
 • 3. Monesz 2010. augusztus 23. 15:11
  „Felénk egy alkoholista vén nő, összehugyozza a környék összes padját, csak úgy folyik alatta! Szájjal elégít ki hasonszőrüeket a buszmegállóban! Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el! Undorító!!! Olyan büdös, mint az állat! Még a kocsmából is ki van tiltva! A mentősök már néven szólítják! Ilyen szutykokat ápolnak az orvosok, ezekre megy az egészségügy pénze! HULLJON A FÉRGESE!!!”
 • 2. bernie72 2010. augusztus 23. 14:10
  „A Szent Mihály u-ban is van egy alkesz párocska. Ők is rendszeresen veszekednek, verekednek. Bár itt általában a nő veri a férfit. Ma a mentők vitték el őket, mert közbejött egy kuka vasalása....”
 • 1. soproni 2010. augusztus 23. 12:39
  „Na szép! Milyen eseménydús volt a hétvégénk.Akik nőt ütnek azoknak darabokra törném a kezüket! Remélem kaptak egy kis eligazítást odabent és megtudták ők is milyen az,amikor erőfölénnyel állnak szemben. Akik ittasan sajnálják a kb.1000 ft-ot taxira azok meg csak fizessenek,megérdemlik! Csak keményen soproni rendőrök! Hulljon a férgese!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Walter Dezső függetlenként indul a polgármesteri posztért

- A pártok feletti jelöltként, függetlenként indulok az őszi önkormányzati választásokon a… Tovább olvasom