Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Verekedés, ittas vezetés, csalás

Sopronban ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök, volt verekedés, csalási kísérlet - a hétvége rendőrségi szemmel.

„Autónyeremény" felöltőkártyáért

Feljelentés érkezett a Soproni Rendőrkapitányságra: egy ismeretlen azzal a hírrel hívta fel a sértettet, hogy gépkocsit nyert. A nyeremény átvételének feltételéül szabta, hogy felöltő kártyát vásároljon 55 ezer forint értékben.

A csalás áldozata azonban hiába várta, hogy a megbeszélt helyen átvegye az autót. Az ügyben csalás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás. A rendőrség kéri, hogy semmilyen nyeremény ígéretének ne higgyenek, és ellenőrizzék az ilyen jellegű hívásokat.

Ismét próbálkoztak az afgánok

Rendőrjárőrök igazoltattak afgán állampolgárokat a soproni vasúti pályaudvar előtti buszmegállóban. A tartózkodási engedéllyel rendelkező két 21 éves fiatal - a debreceni menekülttábor lakói - pár nappal ezelőtt is feltartóztatták a rendőrök, mert Ausztriába szóló vasúti menetjegyet találtak, osztrák vízumuk viszont nem volt.

A ruházatátvizsgálás során ezúttal is Ausztriába szóló érvényes vonatjegyre leltek. Ellenük tiltott ha árátlépés kísérlete miatt indult újabb szabálysértési eljárás.

Vasöntödéből vashulladékot

Négy férfi látogatott el az egykori vasöntöde lezárt területére. Az udvarról vas és egyéb fémanyagokat tulajdonítottak el. A lopással és rongálással keletkezett kár eléri az ötvenezer forintot. Az ügyben lopás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás.

Rúgták, ütötték

Balhé tört ki a Kossuth Lajos utcában: ennek során egy 27 éves fiatalembert súlyosan bántalmaztak. Miután a földre zuhant, még akkor is megrúgták és megütötték. Az ügyben a rendőrség nyomoz.

Ittasan vezetett

Egy újkéri lakos más tulajdonában levő Renault-val közlekedett Pereszteg belterületén, amikor figyelmetlen vezetés miatt a balra ívelő útkanyarulatban az árokba csapódott. A jármű vezetőjénél - aki könnyebb sérüléssel megúszta a balesetet az alkoholszondás ellenőrzés pozitív volt. Ellene ittas vezetés miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

 • 10. Mankapunka 2010. május 17. 20:14
  „Én még a Lottó 5-ösben sem hiszek!!!! :)))

  Engem miért nem találnak meg az ilyen "csalók". Hívjatok fel engem is lécci lécci lécci. Szeretnék nyerni egy Suzukit!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 9. BsBe 2010. május 17. 18:04
  „A csalás áldozata azonban hiába várta, hogy a megbeszélt helyen átvegye az autót. ... a ma.ha Még van akit ezzel át lehet verni?”
 • 8. PaPa 2010. május 17. 14:17
  „Balhé tört ki a Kossuth Lajos utcában: ennek során egy 27 éves fiatalembert súlyosan bántalmaztak. Miután a földre zuhant, még akkor is megrúgták és megütötték. Az ügyben a rendőrség nyomoz.
  Mint ha tanultak volna valakiktől!!!”
 • 7. paris18 2010. május 17. 13:35
  „Az elkövető ismehette az átvert áldozatot.nem hiszem h valaki ráhibázik ekkora balakra.Jézusom hol élek, kik között?

  Nem tudja valaki h ki volt az újkéri?”
 • 6. kismisu666 2010. május 17. 13:13
  „sajnos akkoriban egy idős kollégám is átverték ugyanigy...vele 20ezer ft értékben vetettek kártyát...az volt a "szerencséje"hogy a 10ezres cimletű feltöltő kódját nem értették...igy azt hamar rátöltöttük telefonomra...legalább az megmaradt...”
 • 5. beleptem 2010. május 17. 12:52
  „kb. 6an belekötöttek egy srácba”
 • 4. setretmc 2010. május 17. 12:22
  „Az autó nyerős arc oltári nagy balek az biztos!!!! A verekedésről tud valaki valamit, kik? és miért?”
 • 3. Csetneky 2010. május 17. 12:21
  „Az autónyertesnek gratulálok!
  Az afgánoktól talán el kellene venni a jegyet és visszaváltani. A pénzen meg visszaküldeni őket a táborba.”
 • 2. egysoproni_ 2010. május 17. 11:55
  „"...A nyeremény átvételének feltételéül szabta, hogy felöltő kártyát vásároljon 55 ezer forint értékben. ..."
  Erre csak anynit mondok, hogy ostoba! Mintha iyloen és hasonló eset még nem történt voltna a városban és az országban és soha semmilyen médiában vagy a lakosság körében seoh senki nem beszélt volna róla, hogy ez csalás! Nembaj, várja csak a kocsit, biztos, hosszú az átfutási idő... Nem tudom sajnálni!”
 • 1. botman 2010. május 17. 11:55
  „,,Autónyeremény" felöltőkártyáért!"

  Megérdemli, hogy lehet vki ekkora sügér?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittasan karambolozott, majd elhajtott

Egy huszonnégy éves nő ittasan okozott közlekedési balesetet: Sopronban az egyik kereszteződésben… Tovább olvasom