Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Véget ért a VOLT Fesztivál

A VOLT-on soha ennyi látogató, ennyi nemzetközi sztár és ilyen kevés eső nem volt még.
Amint véget ért tegnap a Pet Shop Boys-koncert, a munkások már neki is láttak a nagyszínpad elbontásához, a szemét összegyűjtéséhez. A kitartó fesztiválozók hajnalig buliztak a többi színpadnál, aztán reggel, néhány óra alvás után már szedelőzködtek. Felszedték a sátrakat, megtörölték kialvatlan szemüket, majd a kijáratnál még egyszer visszanéztek: véget ért a 14. VOLT Fesztivál.

A VOLT-on egyébként soha ennyi látogató és ilyen kevés eső nem volt még. A tizennegyedik rendezvény négy, programokkal teli napját ötvenötezer látogató élvezte. Tíz színpadon 200 zenekar és DJ, köztük 20 nemzetközi sztár, továbbá színház, mozi, sport- és szabadidős programok, zsákban futás, szögbeverés és elmebajnokság is várta a fiatalokat. A kempingbe az ország minden részéről, sőt, külföldről is érkeztek fesztiválozók. Persze, a fesztiválról lapunk sem hiányozhatott. A Kisalföld buliszínpadánál vasárnap hajnalig tartó házibulival értek véget a programok. A gyermekekre is gondoltak a szervezők, számukra szombaton délután rendeztek játékos programokat.

– Az időjárás is kegyes volt hozzánk, a pénteki néhány órás esőtől eltekintve kellemesek voltak a körülmények – mondta el lapunknak Lobenwein Norbert, a fesztivál házigazdája. – A nyáron még négy fesztiválon dolgozunk, de azt követően már szeptemberben nekiállunk a 15. VOLT megszervezésének. Az alapkoncepció már megvan, annyit előzetesen megígérhetek, hogy a színvonalból nem fogunk engedni.
A Lövér kempingben tegnap már elbontották a színpadokat, a tervek szerint az elemeket ma reggel szállítják el.

A VOLT nagyobb rendbontás nélkül, nyugodtan telt. A belső rendre 170 biztonsági őr vigyázott, míg a városban a Soproni Rendőrkapitányság fokozott szolgálatot tartott. Pantelics András alezredes, a készenléti alosztály vezetője lapunknak elmondta, különösebb rendbontás nem történt, a következő napokban összesítik, hogy mennyi kisebb bűneset, szabálysértés történt. A mentőknek viszont akadt dolguk bőven. Mint megtudtuk, a négy nap alatt mintegy huszonöt riasztást kaptak. Felerészben ittas egyéneket szállítottak be a kórházba, míg a másik felében zúzódás, törés, ficam miatt kellett ellátniuk a sérülteket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Levente esélye a gyógyulásra

Levente szép kis buksi feje oldalra csuklik, keze ernyedten lóg, a szeme mégis csillog és… Tovább olvasom