Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Városvédők: 2014-ben civil képviselője is lehet a közgyűlésnek

A Városvédők szerint az is örömre ad okot, hogy egy parlamenti pártot sikerült több mint kétszeres szavazatmennyiséggel maguk mögé utasítani.

Uzoni Pál és a Városvédők köszönik mindazoknak, akik a civil értékekre szavaztak. Bizakodással tölt el minket, hogy az 5 százalékos küszöböt túllépte a jelölt. Ha ez így marad 2014-ben minden körzetben, akkor lenne civil képviselő a közgyűlésben.

Az is örömre ad okot, hogy egy parlamenti pártot sikerült több mint kétszeres szavazatmennyiséggel magunk mögé utasítani annak ellenére, hogy mindegyik parlamenti párt jelöltje a legmagasabb szinten képviseltette magát a kampányban, és anyagi erőket sem kímélve kemény agresszív kampányt folytattak.

Meggyőződésünk szerint a nem szavazók 70 százaléka között nagy számban vannak olyanok, akik otthonmaradásukkal elutasították a parlamenti pártokat, és 2014-ben nagy esély van arra, hogy ők jelentős mértékben támogatják a civil értékeket - közölte Uzoni Pál és Uzoni Pál és a Városvédők Összefogtunk Sopronért Egyesület.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A soproni Jobbik nyilatkozata a választás eredményéről

A Jobbik tavalyi őszi időközi választáson elért eredményéhez képest hét százalékot, 2010-hez képest… Tovább olvasom