Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Városrészek fóruma Sopronban is

Sopronban is elindítjuk a városrészek fórumát! Kérdéseikkel megkeressük az illetékes hivatalokat, önkormányzati képviselőket, s azt reméljük, valóban sikerül tenni a problémák orvoslásáért.

Miután a Kisalföld számára mindig is fontos volt az olvasók (érdek)képviselete és „Utánajártunk" rovatunkban évek óta az önök által megfogalmazott kérdésekre keressük a választ, most a városrészekre külön is figyelmet fordítunk.

Néhány héten keresztül egy-egy soproni városrésszel foglalkozunk. Cikksorozatunk első részében mindig bemutatjuk a városrészt, majd várjuk azokat a kérdéseket, észrevételeket, panaszokat, amelyek foglalkoztatják önöket vagy amelyek megoldását hiába sürgetik.

Címünk: Kisalföld, „Városrészek fóruma", 9400 Sopron, Frankenburg út 2/A, e-mailben: soproni.varosreszek@kisalfold.

hu. Kérdéseikkel megkeressük az illetékes hivatalokat, önkormányzati képviselőket, s azt reméljük, valóban sikerül tenni a problémák orvoslásáért. Szeretnénk, hogy a „Városrészek fóruma" valóban az önök fóruma legyen.

Sorozatunkat a tágabb értelemben vett belvárossal kezdjük majd, így első körben ebből a városrészből várjuk leveleiket, jelzéseiket.

Nem a történelmi városmagra szűkítettük ezt a kört, ide tartozik a Kossuth Lajostól utcától a Híd utcáig és a Csengery útig határolt városrész.

A sorozat további részeiben a Lövérekkel, a Jereván-lakóteleppel, a Bánfalva–Brennbergbánya–Görbehalom–Hermes, a Kőhida–Tómalom–János-telep–Virágvölgy, a Lehár Ferenc utcai, Ravazd utcai, illetve a Pihenőkeresztnél lévő lakóparkokkal, valamint a Kőfaragó tér–Győri út környéke–Kurucdomb településrészekkel foglalkozunk majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fázós éjszaka: tizenkettő óra áram nélkül Sopronban

Áramszünet miatt egész éjjel nem működött a fűtés Sopronban, az egyik társasházban; a hibát csak… Tovább olvasom