Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Városi kitüntetések és kezességvállalás

Sopron - A belváros forgalmi rendjéről, a Raabersport Kft. hiteléhez a készfizető kezességvállalásról és a sportkoncepcióról is döntenek csütörtökön a soproni közgyűlésen.
Két sürgősségi előterjesztés készült a csütörtöki soproni közgyűlésre. Egyik a Dalkiával kötött szerződésről, másik a Handler Nándor Szakképző Iskola által folytatott képzésekről szól.

Közterületek felbontásáról és közúton folyó munkákról szóló rendeletalkotásra is sor kerül. A képviselők szavaznak a kerékbilincs alkalmazásáról, a belváros forgalmáról szóló rendeletről, illetve a Kőműves köz 2. alatti 50 négyzetméteres terület visszaadásáról.

Előterjesztés készült a Raaber-sport Kft. és az FKL Sportszolgáltató Kft. hitelfelvételéhez kapcsolódó készfizető kezességvállalásról, illetve Sopronkőhida–Tómalom–Kistómalom-dűlő–Sand-dűlő szabályozási tervéről. Módosítják az állattartási rendeletet és szavaznak a sportkoncepció első körös tervezetéről. Döntenek az Intézmények Gazdasági Szolgálata vezetői posztjáról és a Soproni Szociális Foglalkoztató és Rehabilitációs Kht. nonprofit társasággá alakításáról. Végül a hűségnapi városi kitüntetések adományozását vitatják meg a képviselők.

Olvasóink írták

  • 1. joco 2008. november 26. 17:10
    „Várjuk a "müsort"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma nem iszom

Alkoholbetegek családtagjainak nyújt segítséget egy újonnan indult soproni csoport. Olyan hasznos… Tovább olvasom