Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Vámszakmai napokra szükség van

Megállapodás jött létre a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága, valamint a Vám, Jövedéki és Agrár Szolgáltatók Szövetsége között a Hotel Sopronban.
Bók Mihály
A hatékonyabb együttműködés érdekében megállapodás jött létre a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága, valamint a Vám, Jövedéki és Agrár Szolgáltatók Szövetsége között a Hotel Sopronban.

– Az aláírt dokumentum értelmében, a ránk vonatkozó jogszabályok időközben felvetődő elméleti és gyakorlati problémáiról folyamatos konzultációkat tartunk – összegzett dr. Berényi János, a szolgáltatói szövetség elnöke. – Ezzel együtt szövetségünket bevonják a szakterületet érintő törvényelőkészítő munkába is. Ennek eredményeképpen egyszerűbb, ugyanakkor még szolgáltatóbb jellegű lesz tevékenységünk.

A Soproni Vámszakmai Napok főszervezője a kezdetek (1985) óta Bók Mihály, aki elmondta: egy éve a törvények nagyobbik részét immár Brüsszelből kapjuk. Rendkívül fontosak tehát azok a stratégiai információk, amelyek a vámszakmai napok uniós előadói részéről hangzanak el. Ez is mutatja, hogy a húszéves múltra visszatekintő rendezvény az agráriumban és a jövedéki ágazatban dolgozók számára szintúgy lényegbevágó szerepet tölt be a hatékony működés érdekében.

A mai programban – többek között – szó lesz a mezőgazdasági engedélyezési és támogatási rendszer tapasztalatairól, a jövő feladatairól, s a környezetvédelmi termékdíj bevallásáról is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játszótér épül Nagycenken

A Simon család felajánlásából, tavasszal megépül a már régóta tervezett és várt játszótér a… Tovább olvasom