Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Változik az ügyfélfogadás a bíróságon

Az átköltözés miatt augusztus 15–27. között változik az ügyfélfogadási rend.

A Soproni Városi Bíróság az ítélkezési szünetet követően augusztus 21-én az újonnan megépült, Klebelsberg Kunó tér 1. szám alatti épületben (az egykori Szent István-iskola tömbjében) folytatja tevékenységét. Az átköltözés miatt augusztus 15–27. között változik az ügyfélfogadási rend.

Augusztus 15–16–17-én (szerdán, csütörtökön és pénteken) a Színház utca 27. szám alatti – eddigi – bírósági épületben az ügyfélfogadás a panasznapra is kiterjedően szünetel. Augusztus 21–24., kedd és péntek között a Klebelsberg Kunó tér 1. szám alatti épületben a kezelőirodák reggel 9 és 11 óra között vesznek át beadványokat, azonban ezt meghaladóan az ügyfélfogadás, az ügyfelek részére a tájékoztatás – az augusztus 23-i, csütörtöki panasznapra is kiterjedően – szünetel.

Augusztus 27-től, hétfőtől az ügyfélfogadás valamennyi kezelőirodában reggel 9–12-ig tart, és a tárgyalások is megkezdődnek a Klebelsberg Kunó tér 1. szám alatti épületben. Panasznap az új épületben első alkalommal augusztus 30-án, csütörtökön reggel 8–12 óra között, majd ezt követően minden csütörtökön ugyanebben az időpontban lesz.

A Soproni Városi Ügyészség új helyén, a Rozália út 1. szám alatt augusztus 16-tól, csütörtöktől változatlan ügyfélfogadási idővel – hétfőtől csütörtökig 8.30–11.30-ig – folytatja munkáját.

A Soproni Városi Bíróság az ítélkezési szünetet követően augusztus 21-én az újonnan megépült, Klebelsberg Kunó tér 1. szám alatti épületben folytatja tevékenységét.

Olvasóink írták

  • 1. himbi 2012. augusztus 13. 13:04
    „http://hu.wikipedia.org/wiki/Klebelsberg_Kuno”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huzella Péter soproni bemutatóra készül

Huzella Péter Kossuth-díjas előadóművész újra megzenésítette a Holdbeli csónakos című mesejátékot. A… Tovább olvasom