Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Változik a buszmenetrend Sopronban és a környéken

A Kapuvár-Fertőd-Sopron, a Sopron-Fertőd-Petőháza, a Nagylózs-Pereszteg-Sopron, az Újkér-Lövő-Sopron, valamint a Szakony-Lövő-Sopron vonalakat érinti a változás.
December 10-én, vasárnap új országos, regionális és elővárosi menetrend lép életbe. Sopronban nem jelentős a változás, néhány vonalon menetidő-korrekció történt – kaptuk a hírt az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-től.

A Kapuvár–Fertőd–Sopron, a Sopron–Fertőd–Petőháza, a Nagylózs–Pereszteg–Sopron, az Újkér–Lövő–Sopron, valamint a Szakony–Lövő–Sopron vonalakat érinti a változás.

Pontos részletek ide kattintva >>


Ezek a járatok a jövőben a változásnak köszönhetően pontosabban érkezhetnek a megállóhelyekre. A Sopronból 6.45 órakor induló, Fertőd, templomig közlekedő járat december 10-től tovább, egészen Fertőendrédig közlekedik.

Az úgynevezett integrált vonalakon közlekedő, azaz helyi és helyközi utakat futó járatok közül a Kópháza–Balf–Sopron vonalon az iskolai órarendhez igazodó pár perces korrekció miatt a 12.30 órai járat öt perccel később, 12.35 órakor indul Sopronból.

A figyelmes utasoknak az is feltűnhet a jövő héttől, hogy a városi megállók neveit is aktualizálták. A Mikovinyi úton például nem azt fogja mondani az automata, hogy gyermekvédelmi központ, hanem azt, hogy sporttelep.
Illusztráció

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

FLIRT-ök és Vectronok karbantartásához keres munkatársakat a GYSEV

FLIRT-ök és Vectronok karbantartásához keres munkatársakat a GYSEV
Új villamos motorvonatok és mozdonyok karbantartásához, diagnosztikai szereléséhez keres… Tovább olvasom