Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Válság a pénzügyekben – pénzügyek a válságban

Sopron - A válságenyhítő EU-intézkedésekről, azok hatásairól rendeznek konferenciát az NYME Közgazdaság-tudományi Karán szeptember 29–30-án, amelyre várják az érdeklődőket.

– A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaság-tudományi Kara nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy a válságban is segítse a gazdasági szakembereket, vállalkozásokat az útkeresésben, a jövőre való felkészülésben – nyilatkozta portálunknak  dr. Vágyi Ferenc, a ˝Válság a pénzügyekben – pénzügyek a válságban˝ elnevezésű konferencia szervezőbizottságának titkára. – A kétnapos fórumon többek között Kovács László, az Európa Bizottság adó- és vámügyekért felelős biztosa és más neves szakértők részletezik az EU válságenyhítő intézkedéseit, azok hatásait. A válságos időszakok kihívásairól, járható pénzügypolitikájáról az MNB alelnöke, különböző állami szervek és piaci szereplők vezetői fognak szólni, s körünkbe várjuk a bankszövetség elnökét is. A 2009/2010-es adózási és adó-ellenőrzési szabályokról a szakma felelősei nyilatkoznak, köztük dr. Szikora János, az APEH elnöke. Sopronba várjuk továbbá dr. Kovács Árpádot, az Állami Számvevőszék elnökét is. Részletek a www.spek.hu weblapon.

Olvasóink írták

  • 1. FREDDY/S 2009. szeptember 13. 10:14
    „A válság valódi oka a valóban megtermelt forint hiánya, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autoliv: már óvatosan fejlesztenek

Az egyes európai országokban bevezetett roncsprogramnak köszönhetően ötvenegy új munkavállalót vehetett fel az Autoliv Kft. Tovább olvasom