Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 27°C Még több cikk.

Valóságshow-ból a futballvalóságba

Renato Pavesi, a Big Brother valóságshow résztvevője jelenleg az FC Sopron futballcsapatának tolmácsa.

Az FC Sopron egyik legnevesebb téli szerzeménye Renato Pavesi. Az illető nevét ugyan még nem láthatták, sőt valószínűleg nem is fogják a szurkolók látni az együttes összeállításában, mégis, a futballcsapat új tagja igen ismert „figura". A Big Brother valóságshow résztvevője jelenleg az FC Sopron futballcsapatának tolmácsa.

– A valóságshow-ban ön volt a szívtipró olasz gitáros, most pedig a soproni labdarúgócsapatnál tolmács. Volt szerepe a Big Brothernek abban, hogy most Dario Bonetti instrukcióit fordítja Bagoly Gáboréknak?

„A futball sokkal sokrétűbb, árnyaltabb tevékenység, mint ahogy gondoltam, most már kicsit másként látom, mint amikor mondjuk cigivel a számban üvöltök a tévé előtt, buzdítva vagy éppen szidva valakit."
Renato Pavesi
– Nem hiszem! Zenei vonalról már régebbről ismertem a Moby Dick tagjait, köztük Gőbl Gábort. Amikor kiderült, hogy olasz edző került a csapathoz, rögtön én jutottam az eszébe. Gyanítom, inkább onnan ugrottam be neki, hogy a Moby Dick tagjaként ismert, nem pedig arról, hogy nézte a televíziót és ott a Big Brotherben látott egy olasz fiút.

– Amúgy a labdarúgással mennyire volt szoros a kapcsolata?

– Válogatott szinten azért követtem az eseményeket, de túlságosan nem mélyedtem el benne. Viszont talán emlékeznek rá, a valóságshow-ban sokat rohangáltam Juventus-mezben.

– És játszani, focizni szokott?

– A futball gyakorlati megvalósítása nálam leginkább a csocsóra, azaz az asztali focira korlátozódott.

– Akkor ez a „labdarúgó-szakfordítói" munka elég új lehet az ön számára. Hogy tetszik?

– Érdekes! Meg kell mondjam, most, hogy így belelátok, a futball sokkal sokrétűbb, árnyaltabb tevékenység, mint ahogy gondoltam, most már kicsit másként látom, mint amikor mondjuk cigivel a számban üvöltök a tévé előtt, buzdítva vagy éppen szidva valakit. Nagyon élvezem ezt a munkát, a futballszlenget is kezdem elsajátítani. Aminek nagyon örülök, az az, hogy remek a hangulat a csapatnál, nincs stressz, és jól is szerepel a gárda. Persze ehhez azért a Vízer László Máriusz és a tulajdonosok által biztosított stabil háttér is nélkülözhetetlen. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fórum a város közlekedéséről

Mezey András mérnök, a soproni közlekedési koncepció készítője és Szóka Sándor, a polgármesteri hivatal munkatársa volt tegnap szerkesztőségünk vendége, hogy válaszoljanak olvasóink kérdéseire.
Első telefonálónkat, Manninger Gusztávot elsősorban az érdekelte, mi lesz a Várkerület sorsa. Mint mondotta, korábban úgy értesült, hogy meg kell szüntetni ezt a „belvárosi gyorsforgalmi utat”. Tovább olvasom