Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Vállalkozói konferencia Sopronban

A tavalyi évet követően idén is folytatódik a kis- és középvállalkozóknak szóló Raiffeisen Üzlettárs Klub rendezvénysorozat.

Az esemény keretében a sorozat szakértői az ország 19 városában több ezer vállalkozó számára ismertetik az előttünk álló időszak várható gazdasági folyamatait, piaci trendjeit, valamint segítenek a vállalkozókat leginkább érintő pénzügyi kérdések megválaszolásában. A konferenciasorozat október 25-én Sopronba látogat.

"A megváltozott gazdasági és piaci környezetben a hazai kkv-k egyik legfőbb problémája, a hazai és a világgazdasági környezet kiszámíthatósága, valamint a - vállalati tevékenység zökkenőmentes fenntartásához szükséges – finanszírozási kérdésekben való tisztánlátás" - mondta Mikola Ágnes, a Raiffeisen Bank régióvezető-helyettese, a konferencia házigazdája. "A tapasztalatok azt mutatják, hogy az országkockázati felártól a makrogazdasági jelenségeken át, a konkrét vállalatfinanszírozási problémákig - mint például az árfolyamhatások kivédésének lehetősége - széles összefüggéseket kell átlátnia napjainkban egy vállalkozónak.

A rendezvényen Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője ismerteti a világgazdasági válság aktuális hazai kihatásait, az Európai Unió országainak gazdasági állapotát, Magyarország nemzetközi megítélését és a várható devizaárfolyamokat.

A konferencia résztvevői ezen túlmenően megismerkedhetnek - a rövidlejáratú forgóeszköz-hiteleken túl a hosszú távú beruházás-finanszírozáson át - a vállalatok pénzgazdálkodással kapcsolatos aktuális problémáival, illetve a banki tanácsadók elmúlt időszakbeli ügyféligényekből származó legfontosabb tapasztalataival. A konferencia abban is segítséget nyújt a kkv-k vezetőinek, miképpen vehetnek igénybe most kedvezményesen, akár induló költségek nélkül különféle vállalati hiteleket, pénzforgalmukhoz leginkább illeszkedő kedvezményes számlaszolgáltatásokat, továbbá egyéb költséghatékony pénzügyi szolgáltatást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni művészek a kulmbachi kiállításon

A németországi Kulmbachban hatodszor rendeztek nemzetközi képzőművészeti kiállítást. Tovább olvasom