Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Választott a soproni bizottság

Farkas Gábor soproni rendőrkapitány vezetésével ülésezett a pénteken újjáalakult soproni közlekedési és baleset-megelőzési bizottság.

A bizottság új ügyvezető elnökévé Németh Róbert őrnagyot, a közlekedésrendészeti osztály vezetőjét, míg titkárává Tabi Sándor zászlóst választották. A testületben – a rendőrök mellett – az önkormányzat, a közlekedési vállalatok és civil szervezetek képviselői fejtették ki, mit ajánlanak, illetve mit tehetnének a soproni régió közlekedésének biztonsága, ezzel együtt a balesetek megelőzése érdekében.

A soproni munkacsoport újjáalakulásán részt vett a megyei közlekedési és baleset-megelőzési bizottság elnöke, Rosta Roland főhadnagy.

Olvasóink írták

  • 2. Kukac40 2010. december 12. 12:20
    „Hogy mit tehetnének? Mondjanak fel, mert amit eddig tettek az siralmas. A város közlekedése röhely. Rendőr csak autóst büntet, már ha nem tartozik az ismeretségi körbe. Miért nem lehet a taxisokat, gépkocsivezetőket, buszosokat megkérdezni, hogy min kellene változtatni. Arról nem is beszélve, ha maguktól nem tudják kapásból, akkor felesleges kifizetni a munkabérüket.”
  • 1. FREDDY/S 2010. december 12. 10:11
    „A baleset-megelőzési bizottság megvizsgálhatna a Balfi út - tehermentesítő körforgalmának lejáróját, hogy az egyenes helyett miért kell kacskaringós vonalvezetésű úton közlekedni, mert a hóesésnél nem lehetett látni a felfestést és az olvadásig mindenki egyenesen jött szembe. Jó lenne, ha a tervezője egy pótos kamionnal naponta háromszor itt közlekedne, és ha a záróvonalat itt átlépne, akkor elgondolkodhatna az ésszerűtlen megoldásán, mert ez balesetveszélyes, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázati pénzt nyertek a kármentesítéshez Lászlómajorban

A tervek szerint közel 600 millió forint összköltséggel mintegy tízhektáros, nemzetközi… Tovább olvasom