Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 16°C

Vágjál hülye fejet! - Karai Anna Sopronban is turnézik

A kislemez címadó dalához videoklip is készült.


Karai Anna és zenekara Sopronban

2014. október 3. péntek
Sopron - Hangár Music Garden 
Fellép még: Ganxsta Zolee és a Kartel
Karai Anna őszi turnéja a "Vágjál hülye fejet" címet kapta, a témával kapcsolatosan érdekes játékok indulnak - nagyon jó nyereményekért - a turné idején.

Az önálló koncertek mellett olyan fellépések is lesznek, ahol Karai Anna és bandája együtt játszanak más neves zenekarokkal.

A kislemez dalairól bővebben:


1. Vágjál hülye fejet

Tarcsai Ádám: Már korábban is bennem volt egy hasonló hangulatú dal csírája, de annyira még nem erőltettem a dolgot.. Aztán egyszer csak kapom Annától a telefont, hogy ...kellene egy olyan dal, ami vidámságot hoz, amibe be tudjuk vonni az embereket, és közösen jól érezni magunkat. Kell egy "Vágjál hülye fejet dal", szóval a telefonbeszélgetés alatt a dal címe már spontán meg is született.. Még aznap este küldtem a kész hangszerelést Annának...


Anna: A mai napig nem tudom, hogy ennyire jól magyarázok, vagy Ádi a zseni (de valószínűleg az utóbbi , de mintha elküldtem volna neki a lemezt, ami a fejemben pörög. "Pontosan erre vártam!" Már a klipet is láttam magam előtt, és legbelül éreztem, hogy nagy közönség kedvenc lesz ez a dal.


 

Anna: Tudtam, hogy nem mehet ki klip nélkül, így a lehető leghamarabb összedobtuk a csapatot és rövid időn belül el is készült a nyersanyag, amiből videósunk, Bódog Krisztián, újra megvalósítja, amit megálmodtam. Sok, boldogan közreműködő hülye fejet találtunk, akik szeptemberben viszont láthatják magukat a már elkészült klipben. Egy lelkes külföldi csapat pedig élőben is meghallgathatta a dalt, ami a magyar szöveg ellenére is szórakoztatta őket.

2. N4gy kerék

Ádám: A Négy kerék című dal jó orvosság lesz a hétköznapokban felgyülemlő feszültség, idegesség ellen. Ösztönöz majd arra hogy ha már tetőzik benned a feszkó, akkor gátlások nélkül jól szívd fel, majd üvöltsd ki minden mérgedet.

 


3. Blájnd

Karai Anna: Nem titkolt nagy kedvenceim közé tartoznak a nu-metal nagyjai. A Bubble Babes-szel csak ilyen zúzdákat nyomtunk, de szerettem volna egy ilyen saját számot is. Így született meg a Blájnd, amire Ádám rögtön ráérzett. "Kéne valami brutál szám, tudod..." Hát tudta.
Bódog Krisztián: Ádám és az egyik osztálytársam ismerik egymást. Egy beszélgetés alkalmával kerültem szóba, és hogy videózással foglalkozom. Ádám szinte azonnal felhívott, és megkérdezte hogy van-e kedvem velük együtt dolgozni. Azóta rengeteg videót készítettem nekik (szöveges videó, videoklip, werk videó stb...) és ugye most lett kész a második videoklip, ami a Vágjál hülye fejet című számra készült. Január óta a banda tagjaként kezelnek, és nagyon szeretek velük együtt dolgozni, mert egy igazán jó csapat!Cikk: Tusz Alexandra
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zokniban állt az idős néni az úton Sopron és Sopronkőhida között

A zavart viselkedésű nőt a rendőrök vitték haza, fia várta otthon. Tovább olvasom