Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Üzleti Akadémia Sopronban

Új kezdeményezésként Üzleti Akadémiát indítanak a közgazdaság-tudományi kar közreműködésével Sopronban, a Sopron–Fertőd kistérség támogatásával.

Az e témában, valamint a szintén közösen szervezett Területfejlesztési Szabadegyetemmel kapcsolatban rendezett sajtótájékoztatón dr. Bihari István kistérségi irodavezető hangsúlyozta: az Üzleti Akadémia kurzusai október végén indulnak, amelyekre október 14-ig jelentkezhetnek az érdeklődők. A részvétel díjmentes.

Az órákat péntekenként és szombatonként tartják olyan témakörökben, amelyek a vállalkozásokat hasznos információval, illetve gyakorlati tudnivalókkal látják el. Így szó lesz többek között a pályázatokról, a vállalkozások marketingjéről, értékesítéspolitikáról, adózásról, beruházási tervről, minőségbiztosításról. Mindezzel a kistérségben tevékenykedő vállalkozások hatékonyságát szeretnék növelni.

– Húszéves a Fertő–Hanság Nemzeti Park, és tíz éve nyerte el kultúrtáj kategóriában a világörökségi címet. Emiatt a „Mérföldkövek a Fertő-tájon" című rendezvénnyel kezdjük szeptember 28-án, szerdán délután 5-kor a Területfejlesztési Szabadegyetem XII. szemeszterét – ezt már dr. Fábián Attila, a közgazdaság-tudományi kar dékánhelyettese mondta. – Az Erzsébet utcai kar aulájában október 19-én Mura-vidéki nap keretében mutatkozik be a szlovéniai magyarság, míg november 9-én Stumpf István alkotmánybíró és Mezey Barna jogász, az ELTE rektora járja körül a közigazgatás várható átszervezését, Járástól járásig címmel. A szabadegyetem december 6-i programja a vállalkozásfejlesztést részletezi. Dr. Fábián Attila hozzátette, az előadások díjmentesen látogathatók, minden érdeklődőt várnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújított Zöld Ág Bölcsődében cseperedhetnek a gyerekek - fotók

Befejeződött a soproni Zöld Ág Bölcsőde felújításának 2. üteme, mintegy 19 milliós fejlesztéssel. Tovább olvasom