Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Üzemel a vizitdíj-automata az Erzsébet-kórházban

Sopron - Csütörtökön már üzemel a vizitdíj-automata az Erzsébet-kórház főépületében. A közel hatszázezer forintos készüléket a Soproni Egészségügyi Alapítvány vásárolta.
A sebészeti blokk, azaz a főépület földszintjén helyezték üzembe tegnap az első vizitdíj-automatát az Erzsébet-kórházban.
– A vizitdíj bevezetésekor a kórház nem rendelkezett anyagi fedezettel az automatára, azon kívül az is kérdéses volt, hogy milyen típusú eszköz válik be, ezért a kézi beszedést láttuk megfelelőnek – mondta el dr. Tiborcz Sándor, a kórház gazdasági igazgatója.

– Most azonban a Soproni Egészségügyi Alapítvány jóvoltából hozzájutottunk a hatszáz-ötvenezer forintos vizitdíj-automatához, amit tegnap üzembe is helyeztek a főépületben.

Az automatáról dr. Tiborcz Sándor elmondta, tíz forinttól kétezer forintig terjedő címletek mindegyikét elfogadja. A nyugtát két példányban nyomtatja ki, egyik az orvosnál marad, a másikat a beteg lepecsételve visszakapja. Megtudtuk azt is, az élőmunkát fokozatosan szeretnék kiváltani hasonló automaták üzembe állításával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tévében szerepelnek a szakács asszonyok

Hegykő - A hegykői zöldségtermesztésről és a helyi asszonyok főzési tudományáról forgatott… Tovább olvasom