Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Útfelújítás: Idén az Ady Endre élvez prioritást

Sopron - Gyalázatos állapotban van a soproni Ady Endre út legnagyobb része, lehetetlen rajta a közlekedés – mondják a lakók. „Az útfelújításoknál idén az Ady út élvez prioritást" – jelentette ki a városfejlesztési bizottság elnöke.
– Gyalázatos állapotban van a Ady Endre út legnagyobb része – mondta a lakók nevében Tóth András kétgyermekes édesapa. – A katasztrofális helyzetet csak fokozza, hogy nemcsak az úttest, hanem a járda állapota is kifejezetten rossz.


Tehát nem elég, hogy a hepehupás, töredezett burkolat tócsái miatt eleve nem tudunk száraz lábbal közlekedni a járdán, de még az úttest gödreiből is kapunk az égi áldásból, amit a járművek kerekei zúdítanak ránk. Csak csodálkozunk, hogy ezzel az áldatlan állapottal senki nem foglalkozik, pedig a város egyik fontos gyűjtőútjáról van szó. Vajon az illetékesek gondoltak-e már a rendbetételre, vagy még egy darabig menekülnünk kell a víz elől?

– Az illetékesek tudnak az évek óta tartó problémáról, s jó hír, hogy a 2008-as költségvetésben szerepeltetni fogjuk az Ady Endre út rendbetételét – jelentette ki Mágel Ágost, a városfejlesztési bizottság fideszes elnöke. – Terveink szerint nemcsak az úttest, hanem a járdák burkolatát is teljesen felújítjuk.

Olvasóink írták

 • 6. pulci 2008. november 22. 22:32
  „Hát idén sem jött össze tán majd jövőre...”
 • 5. Péter 2008. január 14. 18:03
  „Felelős személy is megnevezhetnének aki átveszi a silány minőségi felújított utakat bár ezekkel mostanában nem sok probléma van hisz nincs ilyen.
  majd ha a rendőr bünteta 30-as tábla mellett az lesz szép
  kerékpár utakat is építsenek micsoda futurisztikus kérés mi?”
 • 4. Végre...! 2008. január 13. 19:03
  „2008-ban felújítják... jah, majd október-novemberben. Siralmas, hogy hosszú évek óta halogatják az út rendbetételét! A kedves képviselők bizonyára nem arrafelé laknak...”
 • 3. Mikka 2008. január 13. 15:46
  „Aha, egy 10 éves probléma megoldódik 2 évre. 2 év múlva tönkremegy és lehet újból fizetni az útfelújítós havernak. Így megy manapság az egész országban, ez a legnagyobb bolt.”
 • 2. hajrá 2008. január 12. 13:39
  „Ez az egy 10 éves probléma végre megoldodik talán... :)”
 • 1. Zsoké 2008. január 12. 11:16
  „Hát már ideje ,ha fel újítják..
  de ha lehet akkor ne pl Vadász utca módba..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Székely Csaba osztályai igazi közöségekké váltak

Sopron - A népszerű soproni pedagógus, Székely Csaba is kitüntetést vehetett át a hűség napján. A… Tovább olvasom