Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -3°C | 6°C Még több cikk.

Ünnepeljünk együtt, méltósággal!

Sopron – Ünnepeljük együtt, méltósággal a hétvége mindkét ünnepét, a Páneurópai Pikniket és augusztus 20-át – szólított fel Fodor Tamás polgármester tegnap.
– Európa újraegyesítésének évfordulóját és ezeréves államiságunkat ünnepeljük a hétvégén, kérem a soproniakat, emlékezzenek meg mindkét eseményről – fogalmazott Fodor Tamás polgármester tegnap.

– A Páneurópai Piknik eseményei következtében omlott le a berlini fal, Sopronpuszta világtörténelmet írt 1989-ben. Vasárnap 19 órakor koszorúzásra kerül sor a helyszínen. Az ünnepségen részt vesz Bad Wimpfen polgármestere és felesége is. Nyolc órakor Európa-koncert kezdődik a Fertőrákosi Barlangszínházban.

Fodor Tamás az augusztus 20-i rendezvénysorozatról is beszélt. Hétfőn tíz órakor ünnepi szentmise kezdődik a Szent István-templomban, melyet a templom előtt koszorúzás és városi köszöntő követ. – Lobogózzuk fel házainkat és tegyünk virágot az ablakokba, így emlékezzünk Szent István ma is szellemi táplálékot nyújtó intelmeire – szólított fel Fodor Tamás, aki azt is elmondta, az önkormányzat támogatja a sörnapokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset a Cseresznye soron

Elgázoltak egy kismotor-kerékpárral közlekedő nyugdíjas asszonyt Sopronban a Cseresznye sor és a… Tovább olvasom