Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Ülésezett a kistérségi tanács

A Sopron–fertődi kistérség 40 településének polgármestereiből álló Kistérségi Társulási Tanács több fontos kérdést is megtárgyalt a Sopronban tartott ülésén.

A polgármesterek megvitatták és elfogadták a társulás 2009. első félévi gazdálkodásáról szóló beszámolót, majd döntöttek az idei költségvetés módosításáról. Ennek keretében a kistérségben működő szociális, gyermekjóléti intézmények kapnak többlettámogatást, továbbá több pénzt fordítanak a pedagógiai szakszolgálati feladatokra is.

A tanácskozáson részletesen áttekintették a háziorvosi és házi-gyermekorvosi ellátás helyzetét, az ügyeleti ellátás tapasztalatait, a fogorvosi ellátást, a védőnői szolgálatok működését. Csuka Zsolt tűzoltóparancsnok számolt be a tűzoltóság munkájáról, a tűzvédelem, árvízvédelem és műszaki mentés feladatairól és a vidéki önkéntes tűzoltósággal való együttműködés kérdéseiről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lőtért tervez az exszuperzsaru

Lőtért tervez a komoly sportlövői múlttal rendelkező exszuperzsaru, Nagy Lajos. A nyugállományú rendőr az Anger-rétre álmodott egyedülálló komplexumot. Tovább olvasom