Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Újszerű parkolás: Fél autóval a parkban

A képen látható terepjáróval egy hölgy állt meg Sopronban a Deák téren szombat este – írta olvasó tudósítónk.

Gondoltam megosztom ezt a parkolási szokást a kedves olvasókkal. A képen látható terepjáróval egy hölgy állt meg Sopronban a Deák téren szombat este - írta olvasó tudósítónk.A lehető legnagyobb természetességgel, mosolyogva szállt ki, szeretett gépjárművéből.

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
 • 38. pkajos 2011. május 10. 16:24
  „36. ...de még csak nem is "fűrongálás".. a fő kérdés - bár az is. Lásd pl. a mozgássérült parkolókkal kapcsolatos "új" híreket.. és sok hasonlót..
  Egyes emberek törvényen kívülinek gondolják magukat.. Mindenkit és mindent lesz.rnak.. Nyomulnak, könyökölnek, erőszakosak... bunkók..Nézd meg ez az állatfaj hogyan közlekedik... Volt itt példa arra is..
  A rend őrei is elkerülik ezeket, szóval jobb lesz hozzászokni.. változás úgysem lesz.”
 • 37. Lobbo71 2011. május 10. 11:14
  „27. NimródCsaba 2011.05.09. 12:59 "Egy szabálytalan parkolás talán még nem főben járó bűn"

  Ez nem egy egyszerű szabálytalan parkolás. Ez mások munkájának a leszarása. Azt a füvet valaki odaültette, valaki gondozza azért, hogy a város kicsit jobban nézzen ki. Erre jön egy senkiházi, aki jó eséllyel életében semmit nem tett a közösért és kitapossa a terepjárójával.”
 • 36. Kiskovács 2011. május 10. 05:13
  „Kedves Soproniak!
  Városunk tisztaságáért, és szépségéért sok ember dolgozik. Csodálatosak a körforgalmak, a virágos terek és szemetet sem látni mint más nagyvárosban. Ez sok ember energiája, munkája és a város pénze. Vigyázzunk rá és figyeljünk oda rá! A hölgyhöz csak ennyit szeretnék írni, hogy néha lehet gyalogolni is, és ha nem tud megállni a kellő helyen akkor sétáljon!”
 • 35. bogote 2011. május 10. 00:18
  „Elvégre terepjárója van!! És fekete, mint Toninak a Maffiózókban!! Tehát neki is szabad mindent!!”
 • 34. akossopron 2011. május 09. 19:38
  „<moderálva> de legalabb itt van Sz David aki gerincesen kiall a lany ismerose mellett egy rossz parkolasert ! Csajok tobb ilyen srac kellene Sopronban... Vegre buliiii van ! ! ! ! ! ! !”
 • 33. N.Tibi 2011. május 09. 19:38
  „Sz. Dávid csak azt felejtette el leírni, hogy ö is ott volt a "pofátlan parkolásnál". Ha annyira tisztázni akarja magát.....”
 • 32. etsaman 2011. május 09. 15:48
  „Kedves "26" Igen nálam működik az általad kiemelt mondatom. És tudod talán többek között azért is nem ér olyan incidens amire céloztál. Maximum ha kerékpározás vagy séta közben egy madár tesz olyat amiről említést tettél.Szerencsére különbözőek vagyunk és nekem nem kell úgy gondolkodnom, mint neked és a hozzád hasonlóknak. Remélem mindenki megnyugodott és a tulajdonos bocsánat kérő soraitól.”
 • 31. D. 2011. május 09. 14:30
  „Jó napot! Sz. Dávid vagyok és szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni a hölgy nevében akinek kölcsön adtam az autómat a pofátlan parkolás miatt. De az autó nem az övé csak kölcsön adtam neki, és saját magam tisztázása érdekében írtam ide, de ugyanakkor teljes mértékben megértem felháborodásukat.”
 • 30. Gabika22 2011. május 09. 14:30
  „Lehetetlen is parkolni ezen a részen! Ha nem lenne megültetve az autóm én is felállnék! Az biztos!”
 • 29. Pistike 2011. május 09. 13:58
  „Védjétek csak meg! Úgy is rászorul.
  Úgy gondolom a hasonló gondolkodású emberek védik meg egymást.
  "Nem ártott senkinek..."
  Ja, akkor lehet szabálytalankodni?

  "Én nem hívom ki a rendőröket ha a helyemen állnak, nem karcolom meg a kocsijukat, be sem szólogatok nekik, pedig engem hátrány ér miattuk."

  Na látod ez nagy baj! Pont azért csinálják olyan bátran, mert úgysem szól nekik senki...”
 • 28. NimródCsaba 2011. május 09. 12:59
  „Nagyon megdöbbentő, hogy micsoda agresszív kommentek jönnek itt sorra. Az jutott erről eszembe, hogy :" az vesse az első követ.." Egy szabálytalan parkolás talán még nem főben járó bűn, merem feltételezni, hogy a kommentelők életük során már tettek hasonló vagy súlyosabb ballépést is. El lehet tőle férni, nem tudom kinek ártott vele. Az zavaró, hogy ő ott áll és más nem tud oda állni? Vagy, hogy lenyomta a füvet ami pár órán belül visszaáll, így kárról sem beszélhetünk? Luxusverda, újgazdag? Ez egy legalább 10 éves Pajero, ami kb. 2 milliót érhet, ez ma már luxus? Nekem is terepjáróm van, használtam vettem, az sem ér többet, ettől akkor én is műmájer burzsuj vagyok? Parkoló helyek hiánya eléggé komoly probléma a városban, történetesen én mozgássérült vagyok, de a számunkra kijelölt helyek általában tele vannak állva, így ha ott lenne dolgom ahol a hölgynek akkor én sem 5-600m-re állnék meg, hanem inkább a füvön. Nagyon zokon venném ha emiatt ahogy a kommentelők írták, körbekarcolnák a kocsimat vagy hasonló. Én nem hívom ki a rendőröket ha a helyemen állnak, nem karcolom meg a kocsijukat, be sem szólogatok nekik, pedig engem hátrány ér miattuk. Ha a fent lefényképezett hölgy nem ártott senkinek akkor miért kell ilyen indulatosan fellépni vele szemben? Kicsit több toleranciát és megértést szeretnék látni, nem mindig a legrosszabbat feltételezni és így neki esni egy ismeretlen embernek.”
 • 27. Pistike 2011. május 09. 12:31
  „etsaman

  Az emberek leírják a véleményüket egy olyan emberről, aki láthatólag sz...k a többi emberre. Ő úgy közlekedik és úgy parkol ahogy neki tetszik, és nehogy már ezt valaki is szóvá tegye. Nem hajlandó betartani a mindannyiunkra vonatkozó szabályokat. Érthető, hogy ez a többséget ez irritálja.
  Ez szerinted agresszió?

  "Higgyék el jobb és szebb a világ ha elfogadva, türelemmel és szeretettel állunk ember társainkhoz és hibáikhoz."

  Hű de szépen hangzik amit leírtál. Kár, hogy nem működik...
  Ez azt jelenti, hogy ha a fejedre sz....k, elfogadod, talán még meg is köszönöd?
  Ennek csak az lesz a vége, hogy egyre nagyobb kupacok lesznek a fejeden...

  Még hogy okult ebből a hibából, ugyan már, ha ébren vagy ne álmodj.”
 • 26. etsaman 2011. május 09. 10:12
  „Ijesztő ez a sok agresszió ami a hozzászólásokból jön át. De nem hibáztatok és minősítek senkit. Ráfogom a médiára. Talán a Való világ van ilyen jó hatással a polgárokra. Higgyék el jobb és szebb a
  világ ha elfogadva, türelemmel és szeretettel állunk ember társainkhoz és hibáikhoz. Higgyünk abban hogy megkövezés nélkül is okult ebből a hibából. Kicsit több alázat és méltóság. Emberek vagyunk. Vagy nem?!”
 • 25. Nanu 2011. május 09. 09:13
  „AHELYETT HOGY FOTÓGZATTÁL VOLNA ELKÜLDHETTED VOLNA AZ ANYJÁBA INKÁBB, DE ÍGY TALÁN TÖBBEN MEGTESZIK MAJD HA FELISMERIK AZ AUTÓJÁT A STÍLUSÁVAL EGGYÜTT! AJÁNLOM FÉNYKÉPEZÉS SZEMPONTJÁBÓL A SZT.ISTVÁN TEMPLOM KÖRNYÉKÉT AMIKOR MISE VAN !!!!!”
 • 24. pkajos 2011. május 09. 08:42
  „.. és ez a mai világ mennyi ilyen erőszakos, tahó, bunkót termel.. Régen is volt ennyi, vagy csak mostanra szaporodtak el ezek?”
 • 23. Pistike 2011. május 09. 08:29
  „A minap össze futottam egy ilyen boss2 típusú műmájerrel. Egy kereszteződésben ahol nekem volt elsőbbségem, elém vágott, épp hogy elkerültem az ütközést, de csak rajtam múlott, hogy nem lett baj. Természetesen rádudáltam, hogy észrevegye, hogy én is itt vagyok az úton. Erre beleállt a fékbe, kiugrott az autójából és hátrajött őrjöngeni. (Még szerencse, hogy az én autóm olyan, hogy ha elindulok automatikusan bezáródnak az ajtók és kívülről nem nyithatók). Rángatta az ajtókilincsemet és azt ordította, hogy "nekem te ne dudáljál". Egy idő után megunta és elhajtott.
  Ezekkel nem lehet mit kezdeni, az ilyen műmájerek azt hiszik, hogy bármi történik, csak nekik lehet igazuk, de ha szembesítik őket az ostobaságukkal, akkor ők sértődnek meg a legjobban.”
 • 22. pusz 2011. május 09. 07:08
  „Kedves homo sapiens-társak!
  A deák-téri-önfeledten-füvön-parkoló-hölgyeménynek és tejtestvér-BOSS2(hogyhogynem BOSS1?)-társának értelmi elérhetősége egyenlő a nullával.Ez itt e helyen is megerősítést nyert.Úgyhogy a jövőben nem érdemes kommentelni velük kapcsolatban.Hanem azt a módszert kell alkalmazni,amit BOOSketteske belengetett kommentjében.Csak nem azt a durva agresszió-fajtát,amit ők használnak,hanem a szolid,ámde azért nyomot hagyó,belebotló,stb.figyelem-felkeltést.Mert ők csak ebből értenek.És akkor BOSSdva-nak elérhetőséget sem kell kutatnia,-csak autószerelőt.”
 • 21. okos_jóska 2011. május 09. 00:34
  „Egyáltalán nem értettem sosem, hogy miért kell az ilyen esetekben a rendszámot kitakarni!
  A hegykői bornapokról például fent van itt a nyugatmagyaron a mai hírek között 73 fotó. Ki kérdezte meg a rajtuk szereplőktől, hogy az éppen ilyen vagy olyan, pillanatnyi arckifejezésükkel szabad-e őket mutogatni másoknak?
  Ha én ott ülök Hegykőn egy padon és mit sem sejtve smárolok, és csalom a férjemet vagy a feleségemet, akkor az nyilvánosságra hozható, csak mert nyilvános helyen voltam éppen?
  Vagy ha csak egyszerűen az orromat piszkálom, amivel semmilyen szabályt nem sértek és senkinek az érdekeibe nem gázolok, annak a lefényképezésével ki lehet engem röhögtetni a munkatársaim vagy a szomszédaim előtt, de egy ilyen ORSZÁGOS POFÁTLAN BUNKÓ rendszámát ki KELL fotosoppolni, mert személyiségijogok meg ombucman?
  Már a középkorban ki volt találva egy csomó okos dolog, amiket mostanára a nagy jogállamiságban sikerült elfelejteni. Például a PELLENGÉR, amire az ilyen autósokat (természetesen a pi*amágnes nagyvas elkobzása után) a Fő térre ki kellene ma is kötözni két napra meg egy éjszakára, egy kis jellemjavító megköpdösés céljából.
  A BOSSS2-t meg alighanem nem értem, hacsak nem vicc volt a hozzászólása. Mert ha igazi "bosskettőrendszámtípusú", akkor vele kéne kezdeni azt, hogy nyakig beásni egy olyan közterületen, ahová a legtöbb (hozzá hasonló mentalitású) kutyasétáltató jár, akik aztán majd annak rendje és módja szerint körbepisáltatják a "nagy gombát", a 60 dekás nagyanyagot meg szokás szerint otthagynák a közterületen, de most a bosskettő orra előtt.
  Hogy egyébként meg a kutyásbunkó mit érdemel, azt találja ki más... :)))”
 • 20. Pistike 2011. május 08. 20:19
  „Nem értitek a lényeget, ez egy terepjáró, a páciens csak egy kicsit terepen akart járni, csak ahhoz gyáva, hogy igazi terepre menjen. :-”
 • 19. intar 2011. május 08. 18:03
  „Hmmm... ugye ,ha nem számolták volna fel a parkolóhelyek többségét akkor nem fordulnának elő ilyen helytelen dolgok!”
38 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harka: korszerű játszótér várja a gyermekeket

Hivatalosan is átadták az új harkai játszóteret, amely több mint 11 millió forintból épült fel… Tovább olvasom