Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 7°C Még több cikk.

Újra van gázszolgáltatás Sopronban és környékén

Pénteken visszaállt a gázszolgáltatás Sopronban, miután szerdán és csütörtökön elvégezték a szükséges karbantartási munkálatokat.

A rendszer újraindítása nem okozott fennakadást, a szakemberek szerint olyan helyről érkezett csak hívás, ahol kicsit türelmetlenebbek voltak a fogyasztók az átlagosnál.

Miután teljesen kiürült a rendszer, nehezebben jutott el a gáz az égőfejhez, így kicsit tovább kellett nyomva tartani a kapcsolót, mint máskor.

A karbantartás során egyébként tisztítást és a biztonsági berendezések cseréjét, javítását végezték el a szolgáltató munkatársai, ezt pedig csak teljes üzemszünet mellett lehetett végrehajtani.

Olvasóink írták

 • 6. canis 2010. szeptember 28. 21:41
  „Kedves Mormota01!
  Egy kicsit félreértettük egymást. Én a kis szösszenettel arra szerettem volna rávilágítani, mennyire ki vagyunk szolgáltatva a SZOLGÁLTATÓNAK, BANKNAK, HIVATALNAK, BÍRÓSÁGNAK. Holott ők valójában értünk vannak, gázt, villanyt, pénzügyi szolgáltatást,közigazgatási, jogi szolgáltatást stb. nyújtanak. Nem pedig azért, hogy hatalmukkal, erőfölényükkel élve vagy visszaélve bármit megtegyenek.
  (Egyébként alap: aki másnak - akár akaratán kívül, akár foglalkozáskörében is kárt okoz, azt köteles megtéríteni.) Nem az ötezer forint érdekel, hanem az elvek és tisztesség, amiből egyre kevesebb van.”
 • 5. mormota01 2010. szeptember 27. 21:27
  „T.canis!

  Tudomásom szerint nem a Gázosok feladata a készülékek elindítása sem meghibásodáskor, sem gázszünet után. Gondoljunk bele, többezer felhasználónál elindítani a készülékeket??????? Valóban javítottak régen a Gázmű szakemberei készüléket és öt!!! évente volt kötelező ellenőrzés, de mindez a múlté......pereskedni nem hiszem hogy érdemes lenne.... végülis van ismét gáz, és el kell fogadni, hogy a karbantartás a mi érdekünk is, kibírtuk azt a két napot.....ki könyebben, ki nehezebben.”
 • 4. canis 2010. szeptember 27. 17:54
  „Túléltük.
  Került nekem 5000.-Ft ba, munkahelyemnek x Ft-ba. (Én intéztem.) Mivel a kazánok nem indultak újra, holott nem ősi darabok. A szolgáltató kutya kötelessége és felelőssége lett volna minden mérőhelyen újraindítani a szolgáltatást, ahogy ezt hajdanán a Gázmű meg is tette, éves kötelező ellenőrzéssel körítve.
  Nem fogok pereskedni, mert mire a perem véget, ügyvédre kifizetnék több százezer forintot, lehet, hogy már meg sem érném a per végét és akkor szegény gyerekeimnek kell a megítélt 5000 Ft és 300 ft kamata után még majd a vagyongyarapodási adót és az ÁFÁT kifizetni. Hol élünk (túl)?”
 • 3. barca10 2010. szeptember 25. 11:48
  „Meg lehetett oldani. A párom a munkahelyén le tudott tusolni én meg melegítettem vizet a fürdéshez, mert hála istennek villany tűzhelyünk van. A testvéremék fürödni tudtak, nálunk főzni nem lehetett. Eljöttek hozzánk. Ennél nagyobb problémánk ne legyen!”
 • 2. MotorosPista 2010. szeptember 25. 07:56
  „remek”
 • 1. csaje 2010. szeptember 24. 21:54
  „és túlélte mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertőd új dísze a Haydn sétány

Átadták a fertődi Haydn sétányt, mellyel a város a híres zeneszerzőre, Joseph Haydnra emlékezik, aki… Tovább olvasom