Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Újabb sikereket értek el a fiatal fodrászok

A Láng és Főző Szalon munkatársai ismét helytálltak az idei, ipartestület szervezte Országos Fodrászversenyen.
A Láng és Főző Szalon munkatársai ismét helytálltak az idei, ipartestület szervezte Országos Fodrászversenyen. Jung Viktória felnőtt junior kategóriában az első helyet, míg Módos Réka ugyanebben a kategóriában a második helyet szerezte meg tanulóként a felnőttek között, Sassoon-hajvágásban pedig az első hely megszerzésével büszkélkedhet a tanulók között. Rózsa Klaudia menyasszonyi konty kategóriában az előkelő középmezőnyben végzett. Ebben a számban versenyeztek a magyar válogatott világbajnok ezüstérmesei is. Ezenkívül óriási megtiszteltetés érte a soproni fodrászszakmát, hiszen üzletünk három vezetője is meghívást kapott az országos szakmai zsűribe, ezzel elismerve hosszú évek munkáját.

A szalon vezetői ezúton is gratulálnak a felnőtt női hajvágás győztesének, és örülnek, hogy példájukat sokan követik, hiszen ez továbbviszi a soproni fodrászszakma hírnevét.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítség a bajban egy telefonhívás áráért

Már működik a Sopron–Fertőd statisztikai kistérséghez tartozó 39 településen az úgynevezett jelzőrendszeres házi segítségnyújtás. Az elkövetkezendő napokban közel négyszázan csatlakoznak a rendszerhez. A szolgáltatást első körben a fogyatékkal élők, valamint a hatvanöt évnél idősebbek igényelhetik. Számukra a felügyelet ingyenes, csupán a telefonhívások árát kell megfizetniük. Tovább olvasom