Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Új termelőcsarnok épül

Új könnyűszerkezetes ipari csarnok épül rövidesen a soproni Szociális Foglalkoztató területén.
Új könnyűszerkezetes ipari csarnok épül rövidesen a soproni Szociális Foglalkoztató területén, melybe az intézmény hullámkartondoboz-gyártó részlege költözik majd át. – Kész építési engedéllyel rendelkezünk, mely immár jogerőre emelkedett – mondta el lapunk érdeklődésére Földes Tamás, a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató intézmény igazgatója. – A csarnok a jelenlegi épületünk és az új mentőállomás között, szintén a kórház területén valósul meg.

A megépítésre kiírt közbeszerzési eljárás még tart, ezért az igazgató egyelőre nem szívesen nyilatkozott a beruházás költségéről. – Százmillió forint alatti összegről van szó. Az eljárás április végén lezárul, május közepéig pedig szerződéskötésre kerül sor – tette hozzá Földes Tamás. – A tervek szerint legkésőbb szeptember 15-ig szeretnénk átadni az üzemcsarnokot, melyben húsz ember fog dolgozni, ebből nyolc fő létszámbővítés révén a jövőben kerül hozzánk. A foglalkoztató erre az évre a hullámkartondoboz- gyártásból hatvanmillió forintos árbevételt irányzott elő. Az új helyszínen megvalósuló technológiai fejlesztések révén ezt az értéket 10–15 százalékkal teljesíthetjük túl.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

90 milliót nyert a soproni kórház

A soproni Erzsébet-oktatókórház kilencvenmillió forintot nyert pályázaton, így létrehozhatja a már tavaly tervbe vett sürgősségi betegellátó osztályt. Dr. Baranyai Tibor főigazgató reméli, júliusban már az új egység is fogadhat pácienseket. – A soproni kórházvezetés többször is hangsúlyozta, a sürgősségi betegellátó osztály létrehozása a helyi egészségügy egyik igen fontos, stratégiai kérdése. Tovább olvasom