Kisalföld logö

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 19°C | 34°C Még több cikk.

Új tanév - káosz a szocialisták fejében

Régóta láttuk, hogy a szocialisták mennyire vágytak a tanévkezdési káoszra - közölte Sass László (Fidesz-KDNP).

– Ezzel beismerték, az MSZP pártérdekét előrébb valónak tartják, mint a diákokét, szülőkét, tanárokét – reagált a szocialisták sajtótájékoztatójára Sass László, a Fidesz–KDNP frakció képviselője.

– Gyártották a címlapos rémhíreket, de már fölhagyhatnának a hazudozással, a hisztériakeltéssel, ugyanis a tankönyvosztás lényegében az iskolák megelégedésére zajlott le. Kalmár István ellenőrizhette volna, ahogy én megtettem. Öt általános iskola és négy szakközépiskola vezetője állítja: a könyvek rendben megérkeztek, semmivel sem volt több gond a kiosztással, mint korábban. A körülbelül ötezer tankönyvcsomagban összesen talán tíz esetben volt összeállítási hiba vagy hiány.

Érthetetlen, hogy „a 16 óráig tartó iskola" kérdésében miért ragaszkodik makacsul az MSZP egy olyan, buta értelmezéshez, hogy „délután 4 óráig minden diák számára kötelező az iskolai foglalkozásokon való részvétel." Nem kötelező!

Az a szülő, aki két sorban leírja a kérését az igazgatónak, dönthet a gyermeke tanórákon túli időbeosztásáról. Akik pedig valóban tudni szeretnék, hogy milyenek a fölemlített párt-propagandagépezet módszerek, azoknak a figyelmét a sajtótájékoztató utolsó három mondatára hívom fel - mondta el a képviselő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset: föld omlott két jánossomorjai munkásra Szombathelyen

Két emberre omlott több köbméter föld Szombathelyen, a déli városrész egyik építkezésén. A rendőrség… Tovább olvasom