Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Új párt – soproniakkal

Ha elképzeléseik pozitív visszhangra találnak és igény lesz a munkájukra, a választásokon is indul a Nemzedékek Műhelye Párt.

A szakmaiságra helyezi a hangsúlyt a Nemzedékek Műhelye Párt (NeM), amelynek alapítói nagyrészt egyetemi oktatók és hallgatók – többek között Sopronból is. Varga Norbert politológus az egyikük.

– Bejegyzett szervezetünk nem akar pártpolitizálni, klasszikus módon párttagokat sem gyűjtünk, inkább műhelymunkát hirdetünk és demokratikus modelleket szeretnénk felmutatni – mondja elképzeléseikről Varga Nobert. Igazságosabb társadalmi, gazdasági rendszer kialakítása és egy sokszereplős demokratikus világ megteremtése a céljuk, szükségesnek tartják a pártpolitika befolyásának visszaszorítását. Elsősorban a figyelmet szeretnék felhívni arra, hogy lehet másként is, és az együtt gondolkodás folyamatát akarják elindítani.

– Alapvetően az igazságosabb társadalmi tehervállalás kereteinek megteremtését és széles társadalmi rétegek jólétének elősegítését tűztük ki feladatul. Minderről pénteken tartunk sajtótájékoztatót Budapesten – tudatta Varga Norbert, hozzátéve, ha elképzeléseik pozitív visszhangra találnak és igény lesz a munkájukra, a választásokon is indul a Nemzedékek Műhelye Párt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fodrásznő Sopronban is

Magyarországon is több városban láthatták a darabot, mindenütt óriási közönségsikerrel. Tovább olvasom