Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Új osztályok és vezetők Sopronban

Július elsejétől új szervezeti rendben dolgozik a soproni polgármesteri hivatal. A tizenkettő iroda helyett nyolc osztály lesz, melyek vezetésére pályázatot írtak. Az eredményt tegnap ismertették.

Igyekeztünk egy osztályba sorolni azokat a feladatokat, amelyek összetartoznak vagy egymásra épülnek.
Fodor Tamás polgármester
– A polgármesteri hivatal átszervezését az motiválta, hogy hatékonyabban működjön a szervezet, megfeleljen a mostani kihívásoknak és irányíthatóbbá váljon – mondta Fodor Tamás polgármester a Kisalföld érdeklődésére. – Tizenhat éve nem változott a még néhány napig érvényben lévő struktúra, megérett a helyzet egy jobban működő polgármesteri hivatal kialakítására, mert nem csak arról van szó, hogy megváltozik a szervezeti egységek neve.

– Az osztályvezetői pályázatokra – hetet írtunk ki, mert a jegyzői irodát dr. Tölli Katalin aljegyző vezeti majd – harminckilenc pályázat érkezett – tájékoztatott dr. Dobos József jegyző. – A polgármesteri iroda (ennek a neve nem változott) vezetése dr. Brummer Gábor feladata lesz, aki soproni, de jelenleg Szakony és Gyalóka jegyzője. A közgazdasági osztályt Nagy István – a költségvetési iroda vezetője –, az igazgatási osztályt pedig dr. Tószegi Ildikó irányítja majd. Ő itt dolgozik a hivatalban, az igazgatási csoportban. Ismert, hogy dr. Becher Rezső, a csoport vezetője nyugdíjba megy. Az építéshatósági osztály vezetésére dr. Varga Józsefné pályázott eredménnyel.

Szintén soproni, jelenlegi munkahelye a fertődi polgármesteri hivatal. Eredménytelen volt a városfejlesztési, a városgazdálkodási és az intézményi osztály vezetésére kiírt pályázat. Ezért meghatározott ideig én irányítom a városfejlesztési osztályt, a városgazdálkodásit – ugyancsak meghatározott ideig – Horváthné Seregély Jolán, az intézményit pedig Palotai György. A korábbi vezetőknek – akik eredmény nélkül pályáztak – a vonatkozó rendelkezések szerint házon belül ajánlunk új munkakört.

Fodor Tamás hozzátette még, legkésőbb egy éven belül szeretnék lezárni a ma még nyitott osztályvezetői kérdéseket. Ez azt jelenti, hogy új pályázatot írnak ki.

Horváth Ferenc

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adrienn Párizsban modellkedhet

Párizsba utazik a VM Supermodell verseny győztese, Hajtó Adrienn, hogy a legnevesebb modellekkel dolgozzon együtt. A világhír felé tartó soproni diáklány nyáron angolul tanul, hogy könnyebben boldoguljon külföldön. Tovább olvasom