Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Új nyár, új fürdőruha!

Sulyok Róbert egyedülálló fogyasztó masszázsával még a szkeptikusokat is meggyőzi! Hogy mitől fogyunk masszázs közben? Hát Róbert kezeitől!

A kezelés nem egy kényeztető masszázs. Szigorúan szabályozott, előre megkomponált mozdulatokból áll össze, amelyek a hagyományos masszázs elemeit ötvözik. Alakformálás azoknak, akik arra vágynak, hogy a pozitív külső változásokkal párhuzamosan önmagukról alkotott belső képüket is szebbé formálják.

A piacon egyedülálló, különböző masszázstechnikák elemeit ötvözve, az Ayurvédával megfűszerezve jött létre A Slimphony Egyedi alakformáló rendszer. Ha a Slimphony nem egy masszázs, hanem egy zenemű lenne, arról szólna: gyönyörű vagyok, és régen éreztem magam ilyen jól. A módszer jelenlegi formájában már több mint tíz éve, hihetetlen eredményekkel büszkélkedhet.

Miért egyedülálló és hatékonyabb bármely más fogyasztó szisztémánál?

Mert a túlsúlyt kiváltó okot is kezeli nemcsak az okozatot! A holisztikus elvek alapján, ha a lélek deformálódik, ugyanaz történik a testtel is, de mindez fordítva is igaz! A komplex, testi - lelki táplálkozás-módszertant is tartalmazó program komoly sikereket eredményez, ami nem csak centikben, de kilókban is mérhető.A masszázsnak fel kell oldania azt a múltbeli stresszhelyzetet, ami a rossz táplálkozási szokásokat kiváltotta. A fogások ugyan változhatnak, de ezen az elven kezelhető minden olyan trauma, lelki gát, amely megakadályozza, hogy az ember sikerrel oldja meg a nehézségeket. Az eltemetett problémák, az elakadások idővel fizikai betegségekhez vezetnek, de ez visszafelé is igaz: a feloldott feszültségek elősegítik a gyógyulást.

Harc a narancsbőr ellen

Sulyok Róbert, masszőr szerint igenis eltávolítható a nem kívánt elváltozás, ami az anyagcsere zavara miatt alakul ki. A nők sejtjei ötszög alakúak, ezért tágulékonyabbak, mint a férfiak négyszög alakú sejtjei. Emiatt gyakoribb a gyengébbik nemnél a narancsbőr. A karfiolszerű torzulásnak a nem megfelelő életmód mellett lelki okai is vannak .

A narancsbőr eltüntetése komplex kezelést igényel, egy mechanikus beavatkozást, amely során akkora erővel masszírozzák a pácienst, mintha 30 kilométert futott volna, és az életmód változtatására is szükség van. Mielőtt azonban a kezelés elkezdődne, az elváltozás lelki okait kell feltárni. Sulyok Róbert szerint csak a pszichés blokkok feloldásával érhető el tartós eredmény, enélkül újra és újra kialakul a narancsbőr.

Már a negyedik alkalom után látható a javulás, és a narancsbőr teljesen eltüntethető a kezelés végére. Az első két hétben 3-3 alkalommal kell eljönnie a vendégnek, a harmadik és negyedik héten további 2-2 kezelés szükséges. Emellett változtatni kell a táplálkozási szokásokon, azt tanácsoljuk, hogy egyenek rendszeres időközönként és lassan, jól megrágva az ételt, valamint az óránkénti folyadékbevitel is elengedhetetlen.

A masszás speciális morzsoló, és simító mozdulatok sorrendjéből áll össze. Hatására beindul a nyirokkeringés, ami felgyorsítja a vérkeringést, beindítja és stabilizálja az anyagcsere folyamatokat. A masszázzsal szinte kortól függetlenül megszüntethető a narancsbőr, de ehhez az is kell, hogy a páciens elszántan akarja a változást. Ne mások véleménye miatt, hanem magáért harcoljon a bőr gödröcskéi ellen.

A változás személytől függően indul el

Általában elmondhatjuk, hogy a szemléletváltozáshoz és a régi elfeledett "RITMUS" kialakulásához 21 napra van szükség, majd további 7 napig tart a tudatosodás időszaka. A hatás a kezelések alatt - és között is folyamatos, amely egészen a kúra befejezését követő harmadik, negyedik hétig tart.

A problémákhoz helyesen kiválasztott 100%-os tisztaságú illóolajok nem csak a fizikai, hanem a lelki oldásokat is segítik. Azoknak a változásra és súlycsökkenésre vágyók jelentkezését várják, akik " Mi már mindent kipróbáltunk, de nem sikerült!" kategóriába tartoznak!


Akik kipróbálták

www.fogyimasszazs.cafeblog.hu

További beszámolókat itt és itt nézhet meg!A módszer megalkotója: Sulyok Róbert
Slimphony Stúdió

Sopron, Füredi sétány 5.

Tel.: +3620 943 4927

www.facebook.com/Slimphony

slimphony@slimphony.hu

www.slimphony.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron anno: elindult a város helytörténeti oldala

Több száz fotó, érdekesség Sopronról. Elindult, a Sopron anno, helytörténeti weboldal. Tovább olvasom