Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Új menetrend: 5 perccel rövidebb menetidő Sopron-Szombathely között

A GYSEV négy, új Flirt kocsijának köszönhetően öt perccel rövidebb lesz a menetidő Sopron-Szombathely között.


Az április 6-i menetrendváltástól a GYSEV Zrt. új menetrendi struktúrát vezet be a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vonalon. Az utazók a leginkább pozitív változásokat a Sopron és Szombathely közötti szakaszon vehetik észre: a két város között a menetidők átlagosan 4-5 perccel rövidülnek.

Ez annak köszönhető, hogy december óta már mind a négy új FLIRT motorvonat forgalomba állt.

Az új járművek kiváló menettulajdonságokkal rendelkeznek: gyorsabban gyorsulnak és dinamikusabban fékeznek. Ez tette lehetővé, hogy a GYSEV Zrt. szakemberei új, az eddiginél jóval kedvezőbb menetrendi struktúrát tervezzenek - közölte a kisalfold.hu-val a vasúttársaság.

Az utazók figyelmét felhíják arra, hogy hogy április hatodikától az ütemes menetrend szerint Sopronból egész óra 22-kor induló vonatok egész óra 38-kor indulnak Szombathely felé. Emellett a két város között közlekedő szinte összes vonatot érinti a változás: az indulási időpontok az eddigiektől néhány, vagy akár több perccel eltérhetnek.

Éppen ezért kérik az utazókat, hogy indulás előtt tájékozódjanak a www.gysev.hu honlapon, ill. az állomásokon kihelyezett plakátokon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schmuck Andor Sopronban: a Szocdemek visszautalták a kampánytámogatást

A Szocdemek képviselőjelöltjei - így a soproni Szendi Krisztián is - visszautalta az egymillió forintos kampánytámogatását. Tovább olvasom