Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Új cégeket ismertek meg

Karrierépítésről, gyakornoki helyekről és a munkaerőpiac más fontos kérdéseiről hallhattak első kézből az NYME Közgazdaság-tudományi Kar Aldi Contact Day rendezvényének résztvevői.
„Közel harminc cég képviseltette magát a fórumon, közte a banki és az autóipari szektor, az építőipar, a kereskedelem és az üzleti élet más szereplői. Kerekasztal-beszélgetéssel, előadásokkal segítették a Contact Day célkitűzését" – összegzett a főszervező Horváth Ágnes doktorandusz, a közgáz kar vállalati kapcsolatok csoportjának vezetője.
Göcsei Viktória és Tóth Gergely (balról a 2. és 3.), az Aldi képviselői  is részletezték, milyen lehetőségük van náluk a pályakezdőknek.
Göcsei Viktória és Tóth Gergely (balról a 2. és 3.), az Aldi képviselői  is részletezték, milyen lehetőségük van náluk a pályakezdőknek.

– A Contact Day hozta a várakozásokat. Olyan cégekkel sikerült fölvennem a kapcsolatot, amelyek eddig még nem kerültek az érdeklődési körömbe – magyarázta Adorján Sára harmadéves közgazdászhallgató. – A személyesség az egyik nagy előnye a rendezvénynek, azaz közvetlenül értesülünk a lehetőségekről, s van idő a részletekről is beszélni.

A nap hozadékaként sikerült is egy országos üzleti vállalkozásnál gyakornoki helyet kapnom.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét becsengetnek Fertőendréden - Lesz iskola a faluban!

Ismét becsengetnek Fertőendréden - Lesz iskola a faluban!
A tervek szerint idén szeptember elsejétől Waldorf-iskolába járhatnak az alsó tagozatos diákok… Tovább olvasom