Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Tűzcsapellenőrzés miatt zavaros lehet a víz Sopronban - fotó

Helyenként előfordul, hogy a szolgáltatott víz zavarossá válik, azonban az egészségre nem ártalmas - közölte a vízmű.
Jelenleg is zajlik és előreláthatólag várhatóan egy hónapig tart a tűzcsapok ellenőrzése Sopronban - tudatta portálunkkal a Soproni Vízmű Zrt.

A vonatkozó előírásoknak megfelelően félévente szükséges elvégezni a vizsgálatokat, amelyek a városban több mint 1000 tűzcsapot érintenek.

Az ellenőrzés során a szakemberek rövid időre megnyitják a tűzcsapokat, így az áramlási sebesség emelkedése miatt helyenként előfordul, hogy a szolgáltatott víz zavarossá válik, azonban az egészségre nem ártalmas.

Ezeken a területeken a Soproni Vízmű Zrt. a kellemetlenségek elhárítása érdekében hálózatmosatási munkálatokat végez. Az ellenőrzések miatti kellemetlenségekért a társaság fogyasztói szíves türelmét és elnézését kéri - közölte a társaság.

Korábban írtuk:

Gyerekek teavízéhez, fürdetéséhez, főzéshez, negyed milliós mosó-szárítógépekhez, hydrokádak, 200 literes vízmelegítő bojlerek megtöltéséhez ezt a terméket kínálja a Soproni Vízmű Zrt.

Fotó: tudósító
Fotó: tudósító


Víznek nehezen lehetne nevezni ezt az iszapos lé ami második napja jön a vezetéken. Sajnos nem először - írta olvasó-tudósítónk.

Fotó: tudósító
Fotó: tudósító


Az ügyben megkerestük a Soproni Vízmű Zrt.-t, ahol későbbre ígértek tájékoztatást.  

Fotó: tudósító
Fotó: tudósító

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Páneurópai Piknik volt a téma Németországban - fotó

A berlini Magyar Nagykövetség rendezvényt szervezett a Páneurópai Piknik és a Határnyitás 25.… Tovább olvasom