Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Tündérek és manók vonultak Sopronban - fotók

Több, mint 300-an érkeztek a tündérek és manók vonulására, hogy hírül adják a soproniaknak: nemsokára itt a 8. Soproni Tündérfesztivál.

Gyereknapon, május 31-én lepték el a tündérek és manók a Deák teret, hogy együtt fedezzék fel a gyerekek soproni fesztiváljának új helyszínét. A vonulók igazán vidám és mesés látványt nyújtottak: a legtöbben tündéri és manós viseletben érkeztek, őket pedig tarkaruhájú táncosok, manódobosok kísérték útjukon. A csapat élén a tündér – manó pár, Csipke és Moha sétált.
A vonulók a Liszt-központ elé érkeztek, ahol folytatódott a Tündéri gyereknap: játékok, arcfestés, origami, finom falatok várták a gyerekeket, a színpadon pedig a Mozgás Ritmus Lendület Club kis táncosai mutattak be változatos produkciókat.

Tündérek és manók vonultak Sopronban


Csipke és Moha is népszerű vendégei voltak a Tündéri gyereknapnak, a tündér – manó párral sokan összebarátkoztak.

Tündérekkel és manókkal legközelebb a 8. Soproni Tündérfesztiválon lehet majd találkozni, amit idén június 27-én, a Deák téren rendeznek meg. A programok délelőtt 10-től este 8-ig tartanak, és a már megszokott játékok mellett rengeteg újdonságot is tartogatnak: megnyitja például kapuit a Tündérakadémia és a Tündérkert, a korábbi egy színpad helyett pedig három porondon zajlanak majd a produkciók.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalmár István: szánalmas erőlködés és figyelemelterelés

Szánalmas az a görcsös erőlködés, ahogy igyekszik a fideszes városvezetés elterelni a figyelmet az… Tovább olvasom