Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Tükröt tartottak a nőknek Sopronban - fotók

Több száz látogató, mosolygó, jelmezekben pózoló női arcok – röviden így lehetne összefoglalni a hétvége történéseit.

Soma előadásával kezdődött, Görög Ibolyával, Hozleiter Fanny Mosolykával és Süle Katival folytatódott a rendhagyó nőnapi programok sora a Liszt-központban. A mai nő táskája sokszor egy dzsungelharcos túlélőkészletéhez hasonlít.

Legalább 4,53 kg, van benne körömlakk, parfüm, olló, villáskulcs, pelenka, tavalyi tojásfestő kapszula és jégoldó is. A női ridikülök titkaiba is bepillantást nyerhettek azok, akik részt vettek a Tükör Nőknek című programon. A rendezvény 14 órakor egy performance kiállítás megnyitóval kezdődött: Beszédes ridikülök, ékesszóló kalapok címmel.

Tükröt tartottak a nőknek


A megnyitó után mindenki körülnézhetett a Liszt második emeletén berendezett „Sürgés-forgás"-on. A standoknál lehetett receptet és bizsut cserélni, felpróbálhattak különleges ruhadarabokat akár kamera előtt is a résztvevők, de volt fodrászati és smink-tanácsadás, valamint szemüvegpróba, de felnőtt kézműves foglalkozások is.

Több görbe tükröt is beszereztek a rendezvény szervezői, ezekkel a Szív ébredése című erőt adó önbizalom-játékot lehetett kipróbálni. De egy fajta görbe tükröt tartott a hölgyek elé Szénási Ferenc, aki „jó szokásához híven" most is karikatúrákat rajzolt. Szinte egy pillanatra sem volt üres a széke, egymásnak adták a helyet a hölgyek.

Görög Ibolyának, a protokoll nagyasszonyának az előadására több mint százan voltak kíváncsiak, tucatnyian dedikáltatták a könyvüket. De ugyanennyien nézték végig Süle Kati divatbemutatóját is.

A rendhagyó nőnapra Sopronba érkezett Hozleiter Fanny Mosolyka, akivel beszélgettünk a mosoly erejéről, de bögréket is hozott magával.

A Tükör Nőknek program bevezető rendezvénye Soma előadása volt. A program után elsőként pont Soma nézte meg a nőnapi kiállítást a Liszt-központ emeletén, sőt fel is próbálta a kalapokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Razzia a soproni éjszakában - harminc előállítás

Vasárnapra virradóra razziát tartott a Soproni Rendőrkapitányság az egyik soproni éjszakai… Tovább olvasom